Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tek Kullanımlık Maske Etiketleri

muradi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tek kullanımlık Pell-Off Çamur Maskesi Etiketlerim

Pell-Of.jpg

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Açıkcası fazla beğenmedim çok cart duruyorlar. Bayanlara hitap eden bir ürün biraz daha kışkırtıcı ve çarpıcı olabilir diye düşünüyorum. Fikir güzel ama uygulama çok zayıf. Yeniden çizme imkanın varsa son hallerini görmek isterim.
Çok emek vermişsin emeklerin için sağol.

Ümidini asla yitirme devam et çalışmaya:)

tasarımlazım16

🌱Yeni Üye🌱
saçlarda dekupe hataları var sanırım..
bide şu çıkolatalı olanda bi yama var sanırımm:)
genel olarak güzel gorunuyorlarrr..tebrıkler

muradi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Açıkcası fazla beğenmedim çok cart duruyorlar. Bayanlara hitap eden bir ürün biraz daha kışkırtıcı ve çarpıcı olabilir diye düşünüyorum. Fikir güzel ama uygulama çok zayıf. Yeniden çizme imkanın varsa son hallerini görmek isterim.
Çok emek vermişsin emeklerin için sağol.

Ümidini asla yitirme devam et çalışmaya:)
Teşekkürler Hunter ya aslında yeniyim her mesajda da belirtme geregi duyuyorum nedense ancak azmediyorum her zaman kendımle yarıs halinde yim 2 ay oldu corele baslayalı zamanla duzelecek calısmalar bu yüzden fikirlerınız benım için değerlidir.. :smile:

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Teşekkürler Hunter ya aslında yeniyim her mesajda da belirtme geregi duyuyorum nedense ancak azmediyorum her zaman kendımle yarıs halinde yim 2 ay oldu corele baslayalı zamanla duzelecek calısmalar bu yüzden fikirlerınız benım için değerlidir.. :smile:

ilk yaptığın çalışmaya ve en son yaptığın çalışmaya bak eğer arasında bir gelişme varsa (ki) muhakkak vardır. O zaman devam et daha fazla bir azimle

Saygılar

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Sol altlarda bulunan çikolata limon çilek ve hıyar görselleri hoşuma gitmedi özensiz seçilmişler gibi.
Ayrıca bunları bayanın gözlerine yerleşirmekte itici bir görünüşe sebep olmuş, bayan acı çekiyor gibi algıladım ben maskeyi sökerken, öyle bir ifade sezinledim.
Üzerinde çalışmakta fayda var...
Elinize sağlık, kolay gelsin.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Bence kadınlar biraz ürkütücü, uygulama esnası değil de sonrası vurgulansa böyle genç, taze bir yüz; gülen güzel ciltli kadın yüzü gibi.... Sanki kadınlar uzaylı ve deri değiştiriyor; iç gıcıklıyor bu. Meyveler nasıl olsa vurgulanır. Ellerinize sağlık.

nilsun

🌱Yeni Üye🌱
gözlere meyve filan eklemen cok sacma olmuş acıkcası maskenin etkisini ciltde göstermen gerekirdi bence..ama genel olarak gzüel olmuş yani fikir güzel..