Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ücret Karşılığı Logo ve Banner Tasarımı Yaptırılacaktır
Arkadaşlar online alış-veriş sitemiz için ücret karşılığı logo ve banner tasarımı yaptırılacaktır. İlgilenenlerin bu mesaj altından iletişime geçmelerini rica ediyorum.
Arkadaşlar online alış-veriş sitemiz için ücret karşılığı logo ve banner tasarımı yaptırılacaktır. İlgilenenlerin bu mesaj altından iletişime geçmelerini rica ediyorum.
Buraya kadar olan arkadaşların msn adreslerini ekledik. Yeterli başvuru geldi sayılır. Bu aşamadan sonra eğer ihtiyac olursa veya talipliler ile anlaşma sağlayamazsak tekrar konu canlandırılacaktır.
Bu arkadaşla anlaşma her türlü anlaşma sağlanmış ve kendisi çalışmaya başlamıştır. Bu fırsatı bize sunan değerli web sitesi yönetimine de teşekkür ederiz.
Bu arkadaşla anlaşma her türlü anlaşma sağlanmış ve kendisi çalışmaya başlamıştır. Bu fırsatı bize sunan değerli web sitesi yönetimine de teşekkür ederiz.
Kural ihlali yaptığımı bilmiyordum. Diğer arkadaşın yaptığı uyarıyı başka bir üye tel vs bilgilerini vermiş olabilir diye yapıldı sandım. Çok özür dilerim.