Logo Tasarımları - kurumsal çalışma 3 ...
![]() |
kurumsal çalışma 3
|
Sponsor Links |
yani diyecek kelime bulamıyorum sen bu işi buluyosun ellerin dert görmesin çalışmalarınla tekrardan gözümüz gönlümüz açıldı emeğine sağlıkteşekkür ederem ayşegulum şımartırsın sen beni
Sponsor Links |
Kurumsal Çalışma demek biraz abes değilmi bunlar için tasarımın ana kaynagı logodur kurumsal çalışma matba işleri ile oluyorsa 150 sayfalık kanun kitabı yokbunların hepsi kurumsal çalışmaya girer yani bunlar kurumsallaşmanın tamammı değil ama onun içinde yer alır. sen bu işleri tanımlarken kurumsal çalışmanın basılı görselleri diyemi tanımlıyorsun. sen hala ders kitaplarındasın ben piyasadayım ve piyasada bunlar böyle tanınır. kimse benim okuduğum yada senin okuduğun kitaptaki terimleri bilmez. okhadi bu görsel kurumsal çalışma hani bunun çikolata kutusu ?
![]()
Kurumsal Çalışma demek biraz abes değilmi bunlar için tasarımın ana kaynagı logodur kurumsal çalışma matba işleri ile oluyorsa 150 sayfalık kanun kitabı yokçok doğru bi konuya değinmişiniz, hakkatende ölehadi bu görsel kurumsal çalışma hani bunun çikolata kutusu ?
![]()
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
kurumsal |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Kurumsal Örnek Çalışma | CorelDesing | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 11 | 16 Temmuz 2011 01:26 |
kurumsal çalışma | seruvenist | Logo Tasarımları | 19 | 11 Nisan 2010 20:00 |
Kurumsal çalışma örneği | melek ata | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 6 | 10 Haziran 2008 13:51 |
Kurumsal Çalışma Örneği | designerbyMR | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 15 | 23 Mayıs 2008 21:53 |
kurumsal çalışma 2 | seruvenist | Logo Tasarımları | 4 | 15 Nisan 2008 00:10 |