Logo Tasarımları - lale logo ...
![]() |
lale logo
|
Sponsor Links |
monte edilecek yer derken; logo olarak düşündüm ama bi afişede koyabilirim ne bilim iştehehehe, neyse madem bende yorumumu yapmıştım
yaptım. değerlendirmelerinizi merak ettim...
Sponsor Links |
lalenin içindeki dairelere bi anlam veremedim.bide laleyi daha farklı renklerde deneyebilirsin emeğine sağlık.daireler çağdaş mimariyi temsil ediyor, lalede bildiğimiz eski mimari.
Anı yazmak, ölümün elinden bir şey kurtarmaktır.:angel:
Buna logo değilde resim desen daha iyi olur kardeşim..çünkü çalışma daha başladığında bir amacı yokmuş..Bir ürüne ya da bir kuruma yapılmamış..Yani logoyu çalışırken ifade etmek istediğin bir fikir yokmuş..Buda bu çalışmayı resim gibi bişey yapar..Bence de bu çalışma logo olarak değerlendirilemez. Logonun kendine has özellikleri vardır. Zannedersem logo ile ilgili ayrıntılı paylaşım daha önce yapılmıştı.
ilginç bi şekil..
![]() |
Etiketler |
lale, logo |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
lale shape | judash | Shape | 1 | 27 Eylül 2009 15:25 |
Kotasız Avrupa Logo yarışması için Tasarladığım Logo | gommes45 | Logo Tasarımları | 10 | 27 Haziran 2008 16:22 |
VİP kartvizit, kişisel logo, uluslararası ViP holding logo, billboard afiş tasarımı y | kibritcan | Sonuçlanan İlanlar | 5 | 21 Haziran 2008 10:32 |
Google Logo Tasarım Yarışmasında İlk 30'a bile giremediğim logo tasarımım | byimaj | Logo Tasarımları | 19 | 24 Nisan 2008 16:08 |