Deneme Çalışmalar - LOGO nedir? LOGO nun tarihçesi? Gazetelerde LOGO nun özellikleri? ...
![]() |
LOGO nedir? LOGO nun tarihçesi? Gazetelerde LOGO nun özellikleri?
|
Sponsor Links |
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
Forumda hiç arama yaptınız mı? Ayrıca başlığınız da kurallara aykırı. Yoksa siz kuralları dikkatli okumadınız mı? Bu sitenin adını daha önce duyduysanız ne kadar yardım sever insanlar olduğumuzu da biliyorsunuzdur. Fakat biz, bizlere kuralları okuyarak yardımcı olan arkadaşlara yardım ettiğimizin ayrıntısı sanırım size söylenmedi. Lütfen öncelikle kurallarımızı okuyunuz. Ardından merak ettiğiniz ya da bilmediğiniz konuları öncelikle forumda arama yaparak bilgi edinmeye çalışınız.forumda hiç arama yapmadım.adını daha önceden duydum ama yardımseverlik konusunda hemfikir değilim şu anda.başlığımda ne gibi bi sakınca oldugunu anlamadım evet forum kurallarını okumadım ilk defa bi forum sitesinde başlık kuralı oldugunu görüyorum.
forumda hiç arama yapmadım.adını daha önceden duydum ama yardımseverlik konusunda hemfikir değilim şu anda.başlığımda ne gibi bi sakınca oldugunu anlamadım evet forum kurallarını okumadım ilk defa bi forum sitesinde başlık kuralı oldugunu görüyorum.Öyleyse öncelikle forum kurallarını okumanız gerekiyor.
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
çeşitli logo ve tasarımlar yorumlarınız nedir | cenkerbey | Logo Tasarımları | 16 | 16 Ekim 2012 08:20 |
logo için renk önerileriniz nedir | malipasali | Logo Tasarımları | 1 | 02 Mart 2009 19:00 |
PHP Nedir ? PHP Tarihçesi ve Özellikleri | XpAteS | Php, Asp, Perl, Html | 1 | 11 Şubat 2009 12:40 |
en iyi logo tasarım programı nedir??? | alisenok | Logo Tasarımları | 53 | 22 Eylül 2008 15:04 |
logo boyutu nedir | Grafoza | Logo Tasarımları | 6 | 18 Ağustos 2008 16:09 |