Logo Tasarımları - Logo Yapmanın Püf Noktası Nelerdir? ...
![]() |
Logo Yapmanın Püf Noktası Nelerdir?
|
Sponsor Links |
• İyi bir "Temel Sanat" egitimi almanız gerekli...
Sponsor Links |
seruven internet tabikide var ama burda bukadar usta varken herkesin görüşlerini almak istedim sanırım hata ettim "pazarlama iletişimi ve görsel iletişim üzerinede eğitim alması gerek sanki" sen bu eğitimleri aldınmı?ben iletişim fakültesi mezunuyum. tanıtım ve pazarlama üzerine dersler aldım ayrıca marka yönetimi dersi aldım. birde ekstradan resim yeteneğimi geliştirmek için kurs aldım. daha sonra tecrübe edinmek için güzel sanatlar mezunu bir abimin yanında 4 ay kadar hiç ücret almadan çalıştım. oda yetmedi internet üzerinden yaratıcı reklamları inceledim gerilla reklamı üzerinde bir seminere katıldım vesayre vesayre. ben işimi ciddiye alırım kardeş ben sana yukarda internet var derken seni eleştirmek için demedim ama öyle algılanmış. bu konuda bir çok üstadın makalesi var onları araştır ve oku demek istedim neyse.
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
logo, nelerdir, noktası, püf, yapmanın |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Adobe ImageReady CS2 Gif Yapmanın EN Basit Yolu | N/A5 | ImageReady | 7 | 28 Ocak 2013 23:08 |
photoshop'un 48 püf noktası | Bahtınur YILDIZ | Photoshop | 16 | 02 Haziran 2010 11:48 |
Boş zamanımda yaptığım Levi's kataloğu + ve - ler nelerdir? | TypO | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 1 | 13 Haziran 2008 20:06 |
Kitap okurken dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir? | çınar | Edebiyat | 0 | 16 Şubat 2008 22:23 |
Flash'ta Scrollbar yapmanın çok basit bir yolu | sercansarigul | Flash | 3 | 30 Haziran 2007 20:33 |