Logo Tasarımları - Logo yaptim hemde illustratorde ! yeni ise basladigim firma illustrator ve mac kullandigindan calisma sartlari beni buna zorladi ve coreli terketmek zorunda kaldim.ara sira evde kurcaliyordum buradada yeterli bilgimin olmadigini soylememe ragmen onemli olan fikirdir ...
![]() |
Logo yaptim hemde illustratorde !
|
Sponsor Links |
Sponsor Links |
simdi isin tuhaf yani benim corel ci olmam.yani uzun yillardir beraber yatip kalktigim programi birakip is sartlarindan dolayi illustratore gecmek zorunda olmam.dusunuyorum ancak tam dokemiyorum aklimi. yani insallah bi mac var is yerinde onun basindada oturursam indesign, illustrator dede kendimi cok calisarak gelistirirsem fiyatimi daha yuksege cekebilirimill corel hemen hemen ayne... önce çalışma corelde yap daha sonra illustratorde ayne şey yapmaya çalış, zamanında alışırsın![]()
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
hemde, illustratorde, logo, yaptim |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
illustratorde eps kaydetmek | offernissim | Illustrator | 5 | 09 Nisan 2016 09:01 |
Illustratorde perspective yamasini | makromatbaa | Illustrator | 1 | 21 Mayıs 2008 12:24 |
illustratorde üst üste kopyalama | ersinsun | Illustrator | 3 | 08 Mayıs 2008 10:29 |
illustratorde brush | krallls42 | Illustrator | 6 | 25 Mart 2008 21:02 |
YanliŞlikla SİlmİŞ OlduĞunuz Bİ Verİyİ Hemde Shİft+del İle SİlİnmİŞ Bİ Belgeyİ? | N/A5 | Yazılım Rehberi | 0 | 13 Ağustos 2007 07:12 |