Deneme Çalışmalar - Market Broşür sayfası ...
![]() |
Market Broşür sayfası
|
Sponsor Links |
düşünce güzel. renklerde hoşuma gitti. ancak beyaz kutulara göre ürün resimleri biraz küçük kalmış. ya ürünü biraz büyütün. yada beyaz kutuları küçültüp ürün sayısını arttırın. çalışmalarınızda başarılar dilerim. paylaşım için teşekkür ederim.:smile::smile:Hmm, haklısın Mehmet,dikkate alacağım yorumlarını.
Sponsor Links |
Bu broşür mü insert mi? çünkü sayfa numarası var altta. Eğer her sayfada 6 ürün kullanırsanız marketteki ürünleri sığdırmak için katalog yapmak zorunda kalacaksınız. Kurgu bakımından sıkıntı var gibi.Bu işte yeni olduğum için ismini yanlış yazmış olabilirim benim bildiğim broşür birkaç sayfadan oluşan dergi (yanlışsam doğrusunu öğrenmekten mutluluk duyacağım) dir,benim çalıştığım sadece bir sayfası,haklısınız az ürün koymuşum sayfaya ,eksik kalmış,yorumunuza teşekkür ederim.(insert sadece bir sayfadan oluşan broşürmüdür acaba?)
Bu işte yeni olduğum için ismini yanlış yazmış olabilirim benim bildiğim broşür birkaç sayfadan oluşan dergi (yanlışsam doğrusunu öğrenmekten mutluluk duyacağım) dir,benim çalıştığım sadece bir sayfası,haklısınız az ürün koymuşum sayfaya ,eksik kalmış,yorumunuza teşekkür ederim.(insert sadece bir sayfadan oluşan broşürmüdür acaba?)Sayfa numarası koyduğunuz anda broşürlükten çıkmış demektir, katalog veya dergi gibi algılanır. Broşür tek yapraktır, tek sayfa, tek kırım, iki kırım, üç kırım olabilir ama sayfa numarası koymanıza gerek yok. İnsert de bir nevi broşürdür, sadece birşeylerin arasına girer mantığı vardır, onun için insert deniliyor, mesela bir derginin veya bir gazetenin arasına konulur, genelde tek sayfadır...
Sayfa numarası koyduğunuz anda broşürlükten çıkmış demektir, katalog veya dergi gibi algılanır. Broşür tek yapraktır, tek sayfa, tek kırım, iki kırım, üç kırım olabilir ama sayfa numarası koymanıza gerek yok. İnsert de bir nevi broşürdür, sadece birşeylerin arasına girer mantığı vardır, onun için insert deniliyor, mesela bir derginin veya bir gazetenin arasına konulur, genelde tek sayfadır...
Bu çalışma broşür ise ürün dağılım kompozisyonunda bir sıkıntı var, amaç sadece oradik ürünleri tanıtmak mı? Yani gofret çikolata vs. Bence forumumuzdaki diğer çalışmaları bir gözden geçirin, genel bir fikir sahibi olursunuz...
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Market İçin Market İçini tepeden çizim | Çok Asi | Web Tasarımı | 0 | 24 Haziran 2009 23:10 |
Zeytinliler [ Market ] | mesutceliq | Logo Tasarımları | 5 | 19 Haziran 2008 16:18 |
market içi perspektifi | 7demir | Graficafe | 1 | 18 Şubat 2008 03:17 |
Broşür ve Reklam Sayfası | said | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 4 | 15 Eylül 2007 15:59 |