Kartvizit Tasarımları - Mavi köşk ün eski kartviziti ...
![]() |
Mavi köşk ün eski kartviziti
|
Sponsor Links |
pardon ya hatayabakBence iyi olduğunuz işi yapmaya devam ediniz. Bırakın bu işi de ustaları yapsın. Bu kadar cimri olmayın bence. Koskoca "restorant" sahibisiniz. Bir kartviziti de bırakın biz tasarımcılar yapıp ondan para kazansın. Değil mi ama!tabi bu 2 yıl önce yapmıştım, şimdi karta bakarak tasarladım,yani kesim yapılmış halidir, yorum ,görüş ve alakanız için teşekkür ederim
![]()
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
Bence iyi olduğunuz işi yapmaya devam ediniz. Bırakın bu işi de ustaları yapsın. Bu kadar cimri olmayın bence. Koskoca "restorant" sahibisiniz. Bir kartviziti de bırakın biz tasarımcılar yapıp ondan para kazansın. Değil mi ama!
Sponsor Links |
sayın volkan tekin bu cimrilikle alakalı değil zevkle alakalı.... saten bi kereklik çkarttım oda zevk içinGüzel bir uğraş edinmişsiniz o zaman.![]()
aslında adbe cs5 in vatan gazetesinden medya softun cs5 serisinin eğitim videolarını aldım kuponla , sınavlarına irdim , sertikifam =(doğru yazdığımdan emin değilim) elimde![]()
Güzel bir uğraş edinmişsiniz o zaman.tşkküreerim saolun, bu adobbe cs5 serisin altın bilezik adı altında bir kmpanyadan yararlandım , sınavıda internetten girdim,kazandım ,ama ben sadece photosopla ilgili bişiler biliyorum tabi o kadar profesyönel değil ama amatörde değil, :rofl:
ne sertifikası aldınız?
Bence iyi olduğunuz işi yapmaya devam ediniz. Bırakın bu işi de ustaları yapsın. Bu kadar cimri olmayın bence. Koskoca "restorant" sahibisiniz. Bir kartviziti de bırakın biz tasarımcılar yapıp ondan para kazansın. Değil mi ama!Volkan Bey vaktiniz var ise bi göz atabilirmisiniz bi uzman olarak,![]()
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Hayalet Köşk Çalışması :D | turgut1993 | Photoshop | 6 | 02 Ekim 2010 17:12 |
köşk pastanesi el broşürü | GRAFİMERVE | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 7 | 14 Nisan 2009 16:15 |