Deneme Çalışmalar - Mavi Taşımacılık Logo (deneme) ......
![]() |
Mavi Taşımacılık Logo (deneme)
|
Çizgilerin ne anlam ifade ettiğini anlayamadım. Bir logoda çok fazla detay olmamalı bence. Eğer taşımacılığın simgesi olarak kuşu kullandıysanız bşka bir şeye gerek yok bence. Bir de kuşun kanadında bir problem mi var? Bana biraz garip geldide.Sadelikten kastınız böyle birşey sanırım.
Sponsor Links |
Sadelikten kastınız böyle birşey sanırım.Çizgiler kalkınca daha da güzel görünmüş bence. Öncelikle gelen yorumlara göre farklı uygulamalar ortaya koymanız taktir edilecek bir davranış. Şunu deneseniz mesela Mavi yazısını kuşun gövdesine yazsanız ve logo biraz daha küçülse daha iyi olmaz mı? Denemekte fayda var diye düşünüyorum. Kolay gelsin.
![]()
Çizgiler kalkınca daha da güzel görünmüş bence. Öncelikle gelen yorumlara göre farklı uygulamalar ortaya koymanız taktir edilecek bir davranış. Şunu deneseniz mesela Mavi yazısını kuşun gövdesine yazsanız ve logo biraz daha küçülse daha iyi olmaz mı? Denemekte fayda var diye düşünüyorum. Kolay gelsin.
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Boğazköy taşımacılık; logo ve tır kaplaması | graffi3D | Deneme Çalışmalar | 4 | 11 Ocak 2010 09:35 |
Klas taşımacılık Logo | sinsi-34 | Logo Tasarımları | 10 | 29 Ağustos 2009 08:34 |
Transglobal uluslararası taşımacılık firmasına logo | sentelay | Logo Tasarımları | 8 | 17 Aralık 2008 22:26 |
transün taşımacılık logo | Ufuk Cebeci | Logo Tasarımları | 8 | 13 Ağustos 2008 13:55 |