Kartvizit Tasarımları - Medicalite ...
![]() |
Medicalite
|
Sponsor Links |
ilginç bi istekaslında öyle ama rgbde bi değişik oluyor bilemedimsol taraftaki görselde yansıma yapmasanız daha iyi olurmuş bence.. sağ taraftakinde ise gri değilde soldaki siyah fonu yapsaydınız daha hoş olurmuş gibi..ama güzel emeğinize sağlık..
aslında öyle ama rgbde bi değişik oluyor bilemedimanladım.. emeğinize sağlık tekraro yansıma alternatif olsun diye yapıldı müşteride onu seçti...
sol taraftaki görselde yansıma yapmasanız daha iyi olurmuş bence..Katılıyorum, baskıda problem çıkarabilir, burda gördüğünle kalabilirsin. Çalışma genel itibariyle gayet şık, emeğine sağlık.
Sponsor Links |
Katılıyorum, baskıda problem çıkarabilir, burda gördüğünle kalabilirsin. Çalışma genel itibariyle gayet şık, emeğine sağlık.teşekkür ederim.
gayet sade ve temiz çalışmışsın güzel bence.teşekkür ederim..
Katılıyorum, baskıda problem çıkarabilir, burda gördüğünle kalabilirsin. Çalışma genel itibariyle gayet şık, emeğine sağlık.Baskı gayet temiz tam çalıştığım renk tonlarında geldi
Baskı gayet temiz tam çalıştığım renk tonlarında geldio zaman problemde kalmadı demektir, tekrar emeğine sağlık. :wink:![]()
Sponsor Links |
![]() |