Logo Tasarımları - Müşterinin Logosunu nasıl tasarlıyorsunuz ...
![]() |
Müşterinin Logosunu nasıl tasarlıyorsunuz
|
Sponsor Links |
genel bi mantığı yok açıkçası. sizin dediğiniz gibide olabilir.önemli olan amaca hizmet eden bir logo yapmak
bazende corelde çizerken bir hata yapıyosunuz. çok değişik bir sonuç bazen güzel bir sonuçta olabiliyo.
nasipmi desem bilmem ama.
önemli olan müşteriye yedirmek![]()
Sponsor Links |
önemli olan müşteriye yedirmekeminecik bence ''müşteriye yedirmek'' hoş bir düşünce değil. Yaptığınız çalışmalar önce sizin içinize sinmeli. Çünkü bu çalışmalar sizin referansınız. Gelecekte ''müşteriye yedirilen'' bir çalışma önümüze geldiğinde gururla bunu ben yaptım demek için sadece müşterinin beğendiği değil bizimde beğendiğimiz çalışmalar çıkarmak gerekir. Tabi bunlar benim kendi düşüncelerim. Sadece kullandığınız söz içime sinmedi değinmek istedim.![]()
tabiiki anlıyorum arkadaşlar dediklerinizi.bu gibi durumlarla karşılaşmamak için kendin yapsan bile beğenmediğin logoyu müşteriye sunma. zevk meselesi bunlar müşteri senin beğenmediğini beğenir sonra sıkıntı olur. onun için kendi onayından geçenleri sun
illaki bir amaç doğrultusunda isteneni verebilmektir önemli olan.
lakin bazen sizin beğenmediğiniz müşteri tarafından çok beğenile biliyo.
çok garip şeylerle karşılaşabiliyosunuz.
daha önce forumda bi logo çalışmamı eleştirilerinize sunmuştum.
eleştiriler çok olumlu olmadı tabii müşteride beğenmedi,müşterinin eski logosunun üzerinde
sadece bir harf değiştirdim.
müşteri eski logosunu beğendi.
yani kısacası yaptığınız şeyi pazarlayabilmekte bi kabiliyet değilmi.
müşteriye yedirmekteki kastım buydu...
herkese saygılar...
![]() |
Etiketler |
logo tasarlanmas |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Gökçeada logosunu arıyor | sercansarigul | Sonuçlanan Grafik Tasarım Yarışmaları | 7 | 06 Eylül 2011 15:17 |
dairenin etrafına nesneleri otomatik olarak nasıl nasıl dizerim? | angelman_34 | Corel Draw | 6 | 24 Haziran 2008 12:42 |
İİB'nin Logosunu Bulamıyorum Arkadaşlar | bilinmezmen | Corel Draw | 5 | 06 Mart 2008 11:46 |
nisssan terrano II logosunu hiçbir yerde bulamadım | maxsimus | Logo Tasarımları | 0 | 07 Ocak 2008 10:30 |