Deneme Çalışmalar - "NightBirds" Cd Kapağı tasarımı.. ...
![]() |
"NightBirds" Cd Kapağı tasarımı..
|
Sponsor Links |
çalışma mavi ve tonlarına gömülüp gitmiş guite.... yazısını başka bir renkte yazbilirdiniz.arka zeminde pikselleşmeler var.çalışmaya daha canlı renkler katmalısın bence"quite of night" (gecenin sessizliği) daha başka hangi renklerle anlatılabilir? düşünüyorum ama bulamıyorum mavi ve siyahtan baska :S pikselleşmeler kaydettiğim formattan ve buraya yüklememden olsa gerek çünkü orjinalinde yok.
siz bu resmi photoshopta temizleyiptemi kullandınız resmin içinde siyahlıklar ve mavilikler var.bu arada sadece sağ tarafta şehir silüetinin oldugu kısımda siyahlıklar var sol taraf temiz yani o şehir silüetinin siyahlıkları..
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Beğenilmiş ve basılmış olan kitap kapağı tasarımım "kazım karabekir ve eğitim" | Atlanturk | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 14 | 23 Temmuz 2009 21:07 |
"Saçlarımda" Saklı "Kar" "Beyaz" :) | pesimistmami | Graficafe | 0 | 11 Haziran 2009 13:23 |
bu ara kırmızı ve turuncuya taktım bir "gıda" bir "mobilya" için logolarım | spider2001 | Logo Tasarımları | 2 | 29 Mayıs 2009 22:46 |
"Mesh Tool" ile "Mutfak Eşyası çizimini" nasıl yaptım? inceleyin... | ilkdilek | Illustrator Dersleri | 15 | 02 Nisan 2009 23:30 |
Kitap Kapağı Yorum Lütfen "Cumhuriyet Muhafızları" | iyireklam10 | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 14 | 21 Ağustos 2008 09:42 |