Logo Tasarımları - Nokta Elektrik Logo Tasarımı ...
![]() |
Nokta Elektrik Logo Tasarımı
|
Sponsor Links |
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
Yorumlarınızı bekliyorum..merhaba ben yeni üyeyim hem slm atim hemde nacizane yorumumu sunim dedim nokttayı a harfinde kullansan daha uygun olmazmı sence
Yukarıdaki resim sanırım yorumumu da içeriyor...
Sponsor Links |
Birincisi "Nokta" firmasına logo diye 100 kişiye sorsan en az %70 in aklına bu şekilde nokta kullanmak gelir. Bence daha farklı birşeyler çalışmalısın. Herkesin aklına ilk geleni yapmayalımki bir farkımız olsun, bir farklılık yaratalım değilmi?Volkan beyin yerinde olan saptaması nedir sizce?
Volkan TEKİN'de zaten yerinde bir saptamada bulunmuş.
Ve üstelik nokta dergisinin logosunu ilk defa görmen çok şaşırtıcı. Heralde şaka yapıyor olmalısın.
İkincisi 2. logoda ya noktayı kullanmamalısın yada baştaki logoyu. 2 oyun birden olmaz.
Elektrik yazısınıda Nokta'dan farklı bir fontta uygulamanı öneririm.
Volkan beyin yerinde olan saptaması nedir sizce?Hiç benzerlik yokmu sence, ana hatlar itibari ile aynı değilmi?
![]() |
Etiketler |
nokta, elektrik, logo, tasarm |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
elektrik firmasına bir logo | grafideal | Logo Tasarımları | 13 | 27 Eylül 2008 15:44 |
Cendere Elektrik logo | Sweetce | Logo Tasarımları | 5 | 22 Haziran 2008 11:55 |
Nokta Bilgisayar Logo Çalışmam | ÖzSoft | Logo Tasarımları | 7 | 10 Nisan 2008 08:58 |
Nokta Boya Logo Tasarımı | byimaj | Logo Tasarımları | 10 | 05 Nisan 2008 13:20 |
Güven Elektrik Logo Tasarımım | gommes45 | Logo Tasarımları | 8 | 28 Mart 2008 15:25 |