Deneme Çalışmalar - Ödüllü hikaye yazma yarışması afiş çalışmam ...
![]() |
Ödüllü hikaye yazma yarışması afiş çalışmam
|
Sponsor Links |
Üyelik tarihi: 27-09-2007 ama hala resim eklemekte sorun yaşıyorsunuz..arkadaşım ben orda size tasarım haklkında yorum sormuşum siteye nezaman üye olduğum konusunda değil sanırım ama eleştirin için teşekkür ederim
https://www.grafikerler.net/foruma-r...ek-t39675.html
Sponsor Links |
arkadaşım ben orda size tasarım haklkında yorum sormuşum siteye nezaman üye olduğum konusunda değil sanırım ama eleştirin için teşekkür ederimKızmaya gerek var mı? Arkadaş size nasıl daha sağlıklı eleştiri alabileceğinizi gayet dostane bir tavır ile anlatmış. Bence kızmak yerine acaba neden bana böyle bir eleştiri geldi diye düşünseniz emin olun ki kimse size öyle bir yorum yapmayacaktır. Lütfen biraz daha dikkat.
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
arkadaşım ben orda size tasarım haklkında yorum sormuşum siteye nezaman üye olduğum konusunda değil sanırım ama eleştirin için teşekkür ederimOrtada bir görsel yok, haliyle tasarım yok..Beklentinizi karşılamak için ilk önce yapmanız gerekeni yapmalısınız ve şu konuları sanırım unuttuğunuzdan gözden geçiriniz..İyi günler (Arkadaşım)
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Korgeneral Hulusi Sayın Lisesi Ödüllü Şiir, Hikaye, Deneme Yarışması Afişi Öneriler? | vahitce | Afiş Tasarımı | 4 | 27 Ekim 2008 09:11 |
Ödüllü Banner Yarışması | Admin | Sonuçlanan Grafik Tasarım Yarışmaları | 24 | 13 Ağustos 2007 23:57 |