Logo Tasarımları - Online Destech Logo Çalışmam ...
![]() |
Online Destech Logo Çalışmam
|
Sponsor Links |
bunu da beğendimTeşekkürlerilk yorumlar bana ait
eline sağlık
güzel düşünce ama ok çok sade ve havada kalmış ayrıca 1 birenk daha kullana bilirsin araları beyaz olarak tıpkı arkadaki yuvarlak gibi ve 7/24 oku o renkte yapabilirsin kolay gelsinTeşekkürler, değerlendireceğim.
Sponsor Links |
"Destech" yazısına takıldım bir an, belki markalaştırılmış olsa (ki yinede çok tavsiye etmezdim) kullanılabilir.. O da Online ile kullanılması problem, malum Destech ne İngilizce ne Türkçe? Bazen bu konularda "arkadaşlar yapılan tasarımı değerlendirelim" gibi tepkiler dönüyor ama, tasarım sadece görsellikten ibaret olmasa gerek...Çok olumsuz bakmışsınız. Ben bu logoyu onlinedestech.com için hazırladım, beğenildi ve kullanıldı. Destech kelimesinin benimle bir alakası yok sonuçta. Yeşil renk ise site renkleriyle uyumlu olsun diye seçildi. Yinede teşk yorum için.
Görselliğe gelirsek sadece yeşil çokta iyi durmamış, belki siyah gibi bir ağar renkle beraber kullanılırsa daha güzel sonuç elde edilebilir. Tipografi biraz zayıf kalmış, 7/24 etrafındaki şekil ise kaos yaratmış açıkçası.
Kolay gelsin.
Çok olumsuz bakmışsınız. Ben bu logoyu onlinedestech.com için hazırladım, beğenildi ve kullanıldı. Destech kelimesinin benimle bir alakası yok sonuçta. Yeşil renk ise site renkleriyle uyumlu olsun diye seçildi. Yinede teşk yorum için.Sert olduysa kusuruma bakma yahu. Sadece gördüm ve yorum yaptım, yazdıklarımda tamamen neler olsa bence daha güzel olabilirdi ile alakalıdır. Kolay Gelsin.
Çok olumsuz bakmışsınız. Ben bu logoyu onlinedestech.com için hazırladım, beğenildi ve kullanıldı. Destech kelimesinin benimle bir alakası yok sonuçta. Yeşil renk ise site renkleriyle uyumlu olsun diye seçildi. Yinede teşk yorum için.Siz daha iyi bilirsiniz ama
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
çalışmam, destech, logo, online, son |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Online Photoshop... | baygolge42 | Photoshop | 9 | 28 Ekim 2008 11:03 |
Msn'de online sayınız kaç :) | Grafiker002 | Graficafe | 62 | 23 Eylül 2008 09:53 |
Online Shoping Firmasına Logo Çalışmam | Barış Akgün | Logo Tasarımları | 7 | 08 Eylül 2008 22:51 |
online alışveriş sitesi için logo yaptırmak istiyorum. yardımmmm. | yusufniyazi | Sonuçlanan İlanlar | 2 | 14 Aralık 2007 16:09 |
online resim yap | peri | Graficafe | 0 | 26 Temmuz 2007 16:33 |