Deneme Çalışmalar - Onur Tiyatro Salonu ...
![]() |
Onur Tiyatro Salonu
|
Sponsor Links |
Açıkcası "ONUR" yazı fontu çocuk kreş ini anımsattı bana tiyatro veya sinamayi anlatan bir görsel, tasarim göremedim...Aslında benm yapmaya çalıştğım da buydu ama tabiki büyük bi hata bunu tm olarak belirtmedim, daha çok çocuk tiyatrosunu anlatmaya çalştım.
bak akrdeşim öğrencisin öğrenme aşamasındasın ama bunlar ne bi degrade yazı bevel emboss bunalrı buraya koymadaki amacın nedir? bu akdar meraklıysan bu işe bak forumda dünyanın dersi var onları uygula onları koy o derslerin topiclerine bişeyler yapmak istiyorsun belli ama böyle olmaz bence iyice incele forumu çok güzel şeyler bulcuaksın daha iyi şeyler yapabilrisin...
Sponsor Links |
öğrencisiniz değilmi hocalarınız size bu işi bilen insanlara gidin ukalalık yapınmı diyor?forumdaki derslerden bahsetmek yerine INNEVER BEVEL yapmanın zararını söyleseydin bende daha bilgilenmiş olurdm
öğrencisiniz değilmi hocalarınız size bu işi bilen insanlara gidin ukalalık yapınmı diyor?Bu ukalıkmıdır ki?
bunun amacı nedir ne içindir her ne amaçla olursa olsun da birazcık basit değil mi !!!!!!!!!!!Belli bi amacı yokki buda böyle bi görsel
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Onur Ofset kartvizit | Grafik_büşra | Kartvizit Tasarımları | 20 | 29 Haziran 2009 09:49 |
Onur Reklam | oomlet | Deneme Çalışmalar | 6 | 23 Nisan 2009 12:43 |
Onur PLAYER | oomlet | Deneme Çalışmalar | 1 | 08 Nisan 2009 14:48 |