Organik Tarım Grafik Tasarım Yarışması - Organik Tarım -2 ...
Organik Tarım -2
|
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
Sponsor Links |
Ellerine sağlık, fakat değinmek istediğim birkac nokta var.. Tasarım ve düsünce olarak harika olmus.. Ama renklerde sanki biraz sıkıntı var gibi.. Şahsen en üstteki Organik Tarım yazisi hic gözüme carpmadi, arayarak buldum.. Bence öne cıkarmak istediğin yazılarin rengini beyaz tutsaydin daha etkileyici olurdu..Edit: Contrans'ım aşırı yüksekmiş, hiç dikkatimi cekmedi.. O yüzden çok gıcık bir renk gibi geliyordu gözüme.. Biraz önce pc mi formatladim.. Şimdi bakiyorum gercekten güzel
Başarılar..
Edit: Contrans'ım aşırı yüksekmiş, hiç dikkatimi cekmedi.. O yüzden çok gıcık bir renk gibi geliyordu gözüme.. Biraz önce pc mi formatladim.. Şimdi bakiyorum gercekten güzel:smile: :smile: :smile: :smile: :smile:Renkler uyumluymuş yani, k.bkma sorun bendeymiş..
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Organik Tarım ... -1 | ERHAN BAKIR | Organik Tarım Grafik Tasarım Yarışması | 17 | 19 Şubat 2010 15:06 |
Organik Tarım -1 -2 | ___istanbul___ | Organik Tarım Grafik Tasarım Yarışması | 7 | 19 Şubat 2010 11:53 |
Organik tarım -2 | emelce | Organik Tarım Grafik Tasarım Yarışması | 8 | 14 Şubat 2010 15:29 |
Organik Tarım -2 | imey | Organik Tarım Grafik Tasarım Yarışması | 5 | 05 Şubat 2010 21:38 |
Organik Tarım-1 | imey | Organik Tarım Grafik Tasarım Yarışması | 5 | 02 Şubat 2010 23:06 |