Logo Tasarımları - oylesine bir logo DAN+E CHOCOLATE ...
![]() |
oylesine bir logo DAN+E CHOCOLATE
|
Sponsor Links |
cok koyu kahve bitterde falan tercih edilirde siyah? yiyecek özelliklede çikolata gibi tatlı bi üründe.. gerçi tüm ambalajlar kırmızı olucak diye bi şart yok tasarım ve renkle birlikte bütünlük sağlanırsa neden olmasın ama senin çalışmanda renk geçişlerin cok kötü fontun kenarı kalın ve içi çpk da boş değil içine bide efeck verince olmamış renkler belli olmuyo sırıtıyo sadece içinde.. öylesine yapmışsın zaten kullanılabilir bişe olmamış ..felaket tellalı gibisin her yerde.. eminim sen bu işte eleştirdiğin kadar iyisin.
Sponsor Links |
felaket tellalı gibisin her yerde.. eminim sen bu işte eleştirdiğin kadar iyisin.yorum yapalım diye paylaşılıyosa çalışmalar bende fikrimi beyan ederim her hıyarım var diyene tuzluğu yetişmek niyetim yok gördüğümü söylüyorum, yalnış doğru, düzelticek bişe varsada düzeltiriz ama senin emri vakin umrumda değil elimde tuzlukla dolaşmıyorum merak etme...
değerli yorumların için teşekkurler yinede. her hıyarım var diyene tuzluğu alıp yetişme..!!!
![]() |
Etiketler |
bir, logo, oylesine |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
chocolate ball | sam@ | İllüstrasyon Çalışmaları | 5 | 26 Ağustos 2008 18:45 |
VİP kartvizit, kişisel logo, uluslararası ViP holding logo, billboard afiş tasarımı y | kibritcan | Sonuçlanan İlanlar | 5 | 21 Haziran 2008 10:32 |
Google Logo Tasarım Yarışmasında İlk 30'a bile giremediğim logo tasarımım | byimaj | Logo Tasarımları | 19 | 24 Nisan 2008 16:08 |
chocolate ;) | jennyy | Serbest Çalışmalar | 0 | 20 Ocak 2008 08:28 |
Lanvin Chocolate (Salvador Dali) | Hippies | Reklam Videoları | 0 | 13 Ocak 2008 22:21 |