Deneme Çalışmalar - "PhotoShop Çalışmalarım" ...
![]() |
"PhotoShop Çalışmalarım"
|
Sponsor Links |
bence güzel... şey bu photshopu intertten mi indirdin yoka cd si mi varValla Cd'leri kuzen getirdi al yükle dedi. Cs3 var. Önce Türkçe sürümünü yükledim. Baktımki bütün dersler İngilizce sürümü üzerinden verilmiş. sonra İngilizce sürümünü yükledim. Bunu biraz ilerleteyim Cs4'e geçiş yapacağım...
Sponsor Links |
bazı ufak tefek hatalar var ama çalıştıkça düzelirSanırım yanlış yere açmışım konuyu. Yeni olduğum için. Bağışlayın
bir rica Forum Kuralları Okumalısınız
28-) Açmış olduğunuz konu, içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan "yardım", "lütfen yardım" "işte benim logom" "yeni yaptığım kartvizit" vb… genel anlam taşıyan başlıklarla konu açmak yasaktır.
![]() |
Etiketler |
photoshop calismalarim |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
"Mesh Tool" ile "Mutfak Eşyası çizimini" nasıl yaptım? inceleyin... | ilkdilek | Illustrator Dersleri | 15 | 02 Nisan 2009 23:30 |
Photoshop Dersleri:"Load Files InTo Stack" Scriptinin Kullanımı | Ali Emre | Photoshop Dersleri | 5 | 29 Kasım 2008 00:56 |
Photoshop Dersleri: Photoshop'ta "Crop" kullanımı | efoja | Photoshop Dersleri | 0 | 27 Eylül 2008 20:06 |
Photoshop Dersleri: "Sigara İçilmez" Tabelası Yapalım. | Ali Emre | Photoshop Dersleri | 7 | 18 Ağustos 2008 09:26 |