Sonuçlanan İlanlar - photoshop uzmanı iş arıyor ...
photoshop uzmanı iş arıyor
|
Sponsor Links |
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
Sponsor Links |
1994 ten beri bilgisayar grafik programları kullanıyorumkardeş git heykelde aykar prestij e oraya eleman arıyorlar. maaşı daha iyidir..
hem mac hem pc kullandım. 5 yıl yerel gazete yapımı (QuarkExpres ,Dizayn Studio, Photoshop, Frehand) dizgi ve mijanpaj - 3 yıl matba tecrübem oldu (Photoshop, Frehand) davetiye fatura irsaliye not defterleri takvim aklınıza gelen her türlü matbu iş yaptım. son 7 yıldır Fotoğraf stüdyosunda çalışıyorum (Photoshop) gelin damat vesika onarım renklendirme aklınıza gelebilecek her turlu fotograf işleri seri şekilde yapıyorum. Şuan aktif olarak 825 tl maas + sigorta +çay + pazar yemek parası alıyorum imkanları daha ıyı ve zaman bulabilecegım bır iş arıyorum
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Photoshop uzmanı birisi açıklama yapsın lütfen delirecem... | Sagopa_Kajmer | Photoshop | 18 | 07 Ağustos 2012 21:01 |
psikoterapist uzmanı | ladrub | Kartvizit Tasarımları | 8 | 09 Ocak 2010 23:12 |
Web Tasarımcı Php Uzmanı | mastersky | Sonuçlanan İlanlar | 1 | 30 Aralık 2009 12:22 |
Grafik Tasarımcı / Flash Uzmanı / Asp.net Uzmanı-Bursa | kemax | Sonuçlanan İlanlar | 3 | 21 Temmuz 2009 09:11 |
Web Yazılım Uzmanı | aklimabirfikirgeldi | Sonuçlanan İlanlar | 0 | 14 Şubat 2008 09:18 |