Logo Tasarımları - Pixel Logo dan Logo Almak ...
![]() |
Pixel Logo dan Logo Almak
|
Sponsor Links |
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
Exclusive denen türden bir alışveriş mevcut orada. Exclusive satışlar da 300-500 dolar civarında. Eğer o şekilde satın alırsanız, logo siz satın aldıktan sonra katalogdan çıkartılıyor ve sadece size ait oluyor. Tıpkı templatemonster siteleri gibi.Evet aynen satış mantıkları böyle oluyor bu tip sitelerin. Yani sizin görmüş olduğunuz 39 $ sadece onu kullanma hakkını veriyor. Sahiplenme değil.
Sponsor Links |
39 dolara al değişiklik yap atıyorum biraz boy biraz renk ve yazı fontu olay biiti hiç bir şekilde hak talep edilmezEminmisiniz?![]()
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
parayla logo almak, pixel logodan almak |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Logo yapmak istedim ama oldumu bilmiyorum.. ( Yorumlarınızı almak istiyorum ) | bymaoni | Logo Tasarımları | 25 | 14 Temmuz 2008 11:54 |
Kotasız Avrupa Logo yarışması için Tasarladığım Logo | gommes45 | Logo Tasarımları | 10 | 27 Haziran 2008 16:22 |
VİP kartvizit, kişisel logo, uluslararası ViP holding logo, billboard afiş tasarımı y | kibritcan | Sonuçlanan İlanlar | 5 | 21 Haziran 2008 10:32 |
Google Logo Tasarım Yarışmasında İlk 30'a bile giremediğim logo tasarımım | byimaj | Logo Tasarımları | 19 | 24 Nisan 2008 16:08 |
Pixel Animated Charms +Animated GIF Collection for Avatars and web-design+Pixel Dolls | tumer | Diğerleri | 1 | 24 Haziran 2007 21:51 |