Logo Tasarımları - push sports logo ...
![]() |
push sports logo
|
Sponsor Links |
Sponsor Links |
kimse yokmu.?bencede biras sabırlı olmalısın yorumlar gelicektir. ben başlim yorumuma : öncelikle fontu değiştirmelisin estetik dışı ve orantısız duruyo logo ya gelince şık duruyo ama içindeki şekiller kaybolmuş gibi , özellikle de siyah olan sana tavsiyem logo yaparken olabildiğince az geçiş kullanman. başarılar ...
bu arada avara1 teş. dikkate aldım.
yok artık konu açılalı daha 2 saat olmuş "kimse yokmu?"beni azarlamanla yorumlar geldi. bu arada kimse yokmu? dedim çünkü daha önceden bir çok paylaşımda bu sorunla karşılaşıyorum.yorum yapılmayacak kadar gereksiz konu yok.buraya açılmışsa yorum bekleniyor demektir. en azından insan diyebilir; olmamış kardeşim adam gibi yeniden yap. ben kendim elimden geldiğince anladığım her şeye yorum yapmaya çalışıyorum ama karşılığını göremiyorum.sitemim bu.
var arkadaşım ama senin bu logo dediğin çalışmaya yapmak istemedik belki?
nedir bu sabırsızlık allah aşkına
ne verdiniz bizede hemen yorum bekliyorsunuz?
hayatın anlamı mı?
sabırlı olun ve forum işleyişi hakkında bilgi edinmeye çalışın
ben logonuzdan hiç bir şey anlamadım yani bu logoyla anlatmaya çalıştığınız firma hakkında şekil itibari ile hiç bir bilgi vermiyor gibi teşekkürlerpush sports orta ölçekli spor giyim mağzası.
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
logo, push, sporta, sports |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Motion Sports, Torchlight | VolkanTEKiN | Afiş Tasarımı | 1 | 11 Ekim 2008 15:09 |
Nıke / push | xavalon | Afiş Tasarımı | 13 | 01 Eylül 2008 12:12 |
VİP kartvizit, kişisel logo, uluslararası ViP holding logo, billboard afiş tasarımı y | kibritcan | Sonuçlanan İlanlar | 5 | 21 Haziran 2008 10:32 |
Google Logo Tasarım Yarışmasında İlk 30'a bile giremediğim logo tasarımım | byimaj | Logo Tasarımları | 19 | 24 Nisan 2008 16:08 |