Temel Tasarım İlkeleri - Reklam Tasarımı ...
![]() |
Reklam Tasarımı
|
Sponsor Links |
Sponsor Links |
Tango-mm resimler için teşekkürler ama küçük boyutta olduğu için fazla işme yaradı sayılmaz.Siz bu işi profesyonel (yaptığı işten para kazanabilecek kadar işini yapabilen) mi yapıyorsunuz? Eğer öyle ise duymak "isteriz" deki çoğul ek nedir?
ne varsa kendi çekimlerimizde var diye tabir ettiğimiz ata sözünü kullanaraktan foto çekimine gitmek için çalışmalarımız başlamış bulunmakta çekim sonrası tekrardan önerilerinizi duymak isteriz.
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
Siz bu işi profesyonel (yaptığı işten para kazanabilecek kadar işini yapabilen) mi yapıyorsunuz? Eğer öyle ise duymak "isteriz" deki çoğul ek nedir?Ben bu işi profesyonel yapmıyorum , yaptırıyorum. ama çeşitli nedenlerden dolayı acilen yapmam lazım. azda olsa biraz photoshop'tan anlıyorum sade güzel bir çalışma yapma planı içerisindeydim sadece.
Anlayamadım açıkçası. Bana, kurmuş olduğunuz cümlelerden daha çok bu işletme ile ilgillisiniz ve işi kendinizyapmak istiyorsunuz gibime geldi? :S
Yanılıyorsam lütfen belirtin.
erdemirs teşekkürlerİşinizi seviyor ve anlayarak yapıyorsanız bence bizim işimize olan sevgimizi yitirmemize sebep olmayınız. Ben mesleğimi seviyorum ama emin olun sizin mesleğiniz ile alakalı bir iş olduğunda kendim yapmaya çalışıpta elime yüzüme bulaştırmam.
Ben bu işi profesyonel yapmıyorum , yaptırıyorum. ama çeşitli nedenlerden dolayı acilen yapmam lazım. azda olsa biraz photoshop'tan anlıyorum sade güzel bir çalışma yapma planı içerisindeydim sadece.
ilginiz için teşekkürler
..::Grafikerler.net Hizmetleri::..
İşinizi seviyor ve anlayarak yapıyorsanız bence bizim işimize olan sevgimizi yitirmemize sebep olmayınız. Ben mesleğimi seviyorum ama emin olun sizin mesleğiniz ile alakalı bir iş olduğunda kendim yapmaya çalışıpta elime yüzüme bulaştırmam.acilen yapman gereken vede azda olsa anladığın bir işten - usta insanlardan yardım istemek yalnıştı galiba. yardımlarınız için teşkkür ederim arkadaşlar kolay gelsin
Yinede kolay gelsin.
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
reklam, tasarimi, tasarımı |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
reklam şirketi katalog tasarımı | Mustafa KÜÇÜK | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 12 | 05 Kasım 2008 15:54 |
dergi reklam tasarımı iftar menüsü | mucahitgayiran | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 10 | 24 Ağustos 2008 22:31 |
: 2 REKLAM Tasarımı (A4) : | te0man | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 20 | 07 Ağustos 2008 14:57 |
10 yıldır reklam reklam tabela ve sergirafi baskı üzerine çalışıyorum | dizaynreklam | Sonuçlanan İlanlar | 1 | 20 Haziran 2008 10:02 |