Kartvizit Tasarımları - Rekor Kuyumculuk Kartvizit ...
![]() |
Rekor Kuyumculuk Kartvizit
|
Sponsor Links |
Bence hzlgtmz kartvizit işini standarta bağlamış isim değiştirip değiştirip kullanacak. Bundan sonra kartvizitler böyle olacak demek ki ...
Sponsor Links |
tabi ki hayır kesin bilgiler elime ulaşmadı bir de forum kurallarına uymak için bilgileri noktalarla gösterdim. Yanlış yaptıysam özür...Yanlış olan bir şey ve dolayısıyla özür dileyecek bir şey yok. Sözlerim yanlış anlaşıldıysa ben özür dilerim. Sadece boşlukları doldurup kullanılacakmış gibi duruyordu şaka yollu bunu dile getirdim ...
Browsing deviantARTSize katılıyorum. Kartvizit konusunda iyi değilim evet. Eksiklerimi öğrenmek istedim kendimi geliştirmek adına. Tavsiyeniz içinde çok teşekkür ederim.
Bence kartvizit tasarımcılığı grafikerlik içinde apayrı bir uzmanlık gerektiren alan. Eğer bu işe yeni başladıysanız size tavsiyem mutlaka en iyileri takip edin. Böylece zamanla kartvizit tasarımında kendi ekolünüzü oluşturabilir ve özgün tasarımlar sunabilecek duruma gelirsiniz. Kimse bu işi doğuştan öğrenmiyor. Zaman, emek ve özveri herşeyin ilacı. Yukarıda linkini verdiğim sitede bu konuda dünya genelindeki bazı tasarımcıların kartvizit tasarımları yer almakta. Bu ve benzeri sitelerden azami derecede faydalanmanızı öneririm.
Kişisel kartvizit değil de biraz veresiye kartı gibi olmuş bu şekliyle
Kurumsal gözükmesi için iletişim bilgilerini çok dağınık kullanmayın. Gözü yormasın ve şık gözüksün. Arka tarafta sadece web adresi değil de logoyu da kullanabilirsiniz mesela.
Bir de altın rengin biraz daha ön plana çıkartabilirsiniz çok boş gözüküyor.. ya da arka planda çok göze batmayan floral bir desen kullanılabilir...
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
rekor deneme çalışması | vedfux | Logo Tasarımları | 2 | 17 Ocak 2012 13:50 |
Eşsiz bir takım. 19 şampiyonlukta rekor MAN UTD Tarih yazılan bir sezon. | yasindemirkale | Fontlar | 4 | 27 Haziran 2011 15:34 |
Rekor kırmak için 6 bin 500 kilogram salata hazırladılar:) | a.g.s.l | Graficafe | 15 | 06 Temmuz 2009 14:17 |
saray kuyumculuk | kingdesigner | Logo Tasarımları | 11 | 12 Kasım 2008 11:57 |
Kartvizit çalışması (İskit) İskit Borsa Kuyumculuk Plaza Alyans | winston06 | Kartvizit Tasarımları | 6 | 16 Eylül 2008 13:08 |