Kitap kapağı, broşür, menü vb. - restaurant menü & Bar menü ...
![]() |
restaurant menü & Bar menü
|
Sponsor Links |
Restaurant Menü ayrı Bar menü ayrı olmak üzere kapak çalışması yapmam lazım yardımcı olurmusunuz tabi nasıl yaptığınızıda anlatırsanız sevinirim. Photoshop ta mümkünse şimdiden herkese teşekküröncelikle bu işe yeni başladıgınız belli, yada kısa bir deneyiminiz var. program da bir kaç tercih var. corel, ıllustratör, freehand, photoshop. nasıl yapıldıgına gelince. ZUCKER inde dediği gibi sitede bir çok çalışma var paylaşımış onları incele. bu şekilde buradan anlatmak imkansız hatta mümkün degil.
Sarınergiz, bence sen bir grafikerle anlaş ve bu işi yaptır. Yada önce araştır, uğraşmadan hazır olmamalı, öyle değilmi?Arkaaadasa bire bir katılıyorum. Aynı zamanda program ve mönü nasıl yapılır konusunda fikir veren arkadasları kınıyorum. Bu iş profesyonellerce yapılmalı. düşünün bir kere kasaptan kıyma alırken "nasıl kıymayı çekiyorsun" dedikten sonra kıyma makinesinin karşısına geçiyor muyuz. Yada bir duvarcı ustasına "nasıl duvar örüyorsun" dedikten sonra elimize malayı alıp tuğlaların başına geçiyor muyuz. Bence kendi mesleğimize, emegimize ve senelerimize biraz saygılı olmalıyız.
Sponsor Links |
Arkaaadasa bire bir katılıyorum. Aynı zamanda program ve mönü nasıl yapılır konusunda fikir veren arkadasları kınıyorum. Bu iş profesyonellerce yapılmalı. düşünün bir kere kasaptan kıyma alırken "nasıl kıymayı çekiyorsun" dedikten sonra kıyma makinesinin karşısına geçiyor muyuz. Yada bir duvarcı ustasına "nasıl duvar örüyorsun" dedikten sonra elimize malayı alıp tuğlaların başına geçiyor muyuz. Bence kendi mesleğimize, emegimize ve senelerimize biraz saygılı olmalıyız.işin açıkçası aliimren, dediklerinde haklı olabilirsin ama yardım isteyen birine de hadi ordan denmez...açıkçası ben de bi çalışma görmeyi ümit edip girdim konuya...ve yardım istediğini görünce...ya sabır ne desem dedim... kınamak ne kadar da kolay oldu günümüzde...bizler de işe başlarken kimseden yardım almadık mı...ve benim böyle bi imkanım bile yoktu... belki saçma yaptığı belki de sonuna kadar haklı...bizler sadece yol göstermeliyiz..senin dediğin de bir yol elbet..ona bi lafım yok...ama kınamak konusuna gelince olmadı işte... benim doğrularım, senin yanlışların, öbürünün birikimleri, birilerinin yönetimiyle, vs...ayakta duruyorsa bu site... bize ulaşan insanlara fikir yardımı kınanması gereken en son şey diye düşünüyorum...
benim doğrularım, senin yanlışların, öbürünün birikimleri, birilerinin yönetimiyle, vs...ayakta duruyorsa bu site... bize ulaşan insanlara fikir yardımı kınanması gereken en son şey diye düşünüyorum...Konusuna katılmıyorum. Üzgünüm. Şöyle bir örnek vereyim sana şu an gazetelerde ilanlar var insanlar 40-50 ytl ye web sitesi yapılır diyorlar. Hazır bir şablon, bir program ile ana sayfaya ek iki sayfa yapıp veriyorlar insanlara. Bu işin profesyoneli ise bu değildir biliyorsun. Burada da aynı durum var, x programını kullan, y nin yaptığı işe göz at, halledersin diye olmalamı BENCE...
Arkaaadasa bire bir katılıyorum. Aynı zamanda program ve mönü nasıl yapılır konusunda fikir veren arkadasları kınıyorum. Bu iş profesyonellerce yapılmalı. düşünün bir kere kasaptan kıyma alırken "nasıl kıymayı çekiyorsun" dedikten sonra kıyma makinesinin karşısına geçiyor muyuz. Yada bir duvarcı ustasına "nasıl duvar örüyorsun" dedikten sonra elimize malayı alıp tuğlaların başına geçiyor muyuz. Bence kendi mesleğimize, emegimize ve senelerimize biraz saygılı olmalıyız.kusura bakmazsaniz size birşey sormak istiyorum.. siz doğarken, grafik yaparak mi doğdunuz ? ne biliyorsunuz karşinizdakinin bu mesleğe başlamak için ilk adimi atmadiğini ? mutlaka her işi bilen yapmali, ama öğrenmek isteyenlere de sırt çeviremeyiz.. sözüm meclisten içeri..
Restaurant Menü ayrı Bar menü ayrı olmak üzere kapak çalışması yapmam lazım yardımcı olurmusunuz tabi nasıl yaptığınızıda anlatırsanız sevinirim. Photoshop ta mümkünse şimdiden herkese teşekkürdiye yazılmış.
Konusuna katılmıyorum. Üzgünüm. Şöyle bir örnek vereyim sana şu an gazetelerde ilanlar var insanlar 40-50 ytl ye web sitesi yapılır diyorlar. Hazır bir şablon, bir program ile ana sayfaya ek iki sayfa yapıp veriyorlar insanlara. Bu işin profesyoneli ise bu değildir biliyorsun. Burada da aynı durum var, x programını kullan, y nin yaptığı işe göz at, halledersin diye olmalamı BENCE...ne yazık katılamıyorum...insanlar 40-50 ytl ye web sitesi hazırlıyor yada hazırlatıyorsa kendileri bilirler...arkadaş öyle yapmamış demekki emek verip kendi yapmak istemiş...yoksa pekala üç beş kuruş verip oda yaptırablirdi dimi...
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
bar, menu, menü, restaurant |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
menü kapak Green Konak Restaurant | cesurmeneli | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 47 | 28 Temmuz 2009 09:50 |
menü | ŞENGÜL BOZKURT | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 15 | 27 Kasım 2008 14:37 |
menü | gülsemen | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 4 | 08 Nisan 2008 10:03 |
menü | ŞENGÜL BOZKURT | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 4 | 21 Mart 2008 09:38 |
sub menü | rüvü* | Flash | 0 | 03 Ocak 2008 13:41 |