Logo Tasarımları - Rt Tasarım ...
![]() |
Rt Tasarım
|
Sponsor Links |
ai formatında neden veriyorsunuz?
yanlış anlamadıysam birinin çizimi alıp düzenlemsini ve tekrar size atmasını istiyorsunuz bu hazıra konmak olmuyormu?
burdaki olumlu olumsuz yorumları dikkate alarak düzenlemeler yapsan ve bu logo çok iyi olmasada tamamen senin emeğin olsa daha iyi olmazmı
Sponsor Links |
bence rt amblemine reflect uygulayabilirsin. r ters olacak muhtemelen ama farklı durur. bir de logoda geçişli renge sonuna kadar karşıyım. tasarım rt tasarım yazısı da düz, ince bir karakter olabilir... tabii sadece fikiraçıkçası ben de çalışman üzerinde oynamaya karşıyım. belki bu fikir sayesinde aklına başka türlü şeyler gelir. eline sağlık...
reflect yaptım iyi durmadı r ve t ayrı oldugu ıcın bıcımsız oldusadece fikirdi... sadece tr gibi olmasını engellersen daha iyi duracaktır.
grafıkten pek anlamadıgım ıcın yardım ıstıorum sadece 2 3 logo yaptım fakat kendımde begenmedim...bunda kotu bıse oldugunu sanmıyorum...ben web ciyim aynı sekılde bırı yardım ıstese ben yardımcı olurumsitedeki yapılan logo örneklerini ve konu anlatımlarını inceleyerek daha iyisini yapabilirsin ve burda yayınlayarak fikir alabilirsin ama illaki başkası yapsın diyorsan o zaman ücretini verdikten sonra siteden birçok kişi ilgilenecektir
![]() |
Etiketler |
tasarım |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Tasarım & Grafik Tasarım | SNP57 | Temel Tasarım İlkeleri | 11 | 23 Kasım 2008 17:15 |
freelancer- grafik tasarım ve web tasarım | nihavend77 | Sonuçlanan İlanlar | 1 | 15 Ağustos 2008 15:53 |
Sizce Güzel Tasarım mı? Uygun Tasarım mı? | By_Designer | Temel Tasarım İlkeleri | 0 | 11 Ağustos 2008 10:38 |
web tasarım işi | korhan0002 | Sonuçlanan İlanlar | 0 | 16 Kasım 2007 13:43 |
Tasarım Merkezi Tasarım Yapılır (bos vakıtlerı degerlendırmek) | St.ONe | Sonuçlanan İlanlar | 0 | 02 Kasım 2007 21:43 |