Logo Tasarımları - sağlık derneği logo çalışması Can Dostu Sağlık Derneği ...
![]() |
sağlık derneği logo çalışması Can Dostu Sağlık Derneği
|
Sponsor Links |
3. diğerlerinden daha güzel bence eline sağlık....yorumun için teşekkürler..ben de diğerlerini zoraki yaptım öyle istediler diye ama umarım 3'ü beğenirler..
Bence de 3 numaralı çalışma diğerlerine nazaran daha güzel.Ancak onda da hizalama sorunu var.CAN ve SAĞLIK kelimelerini hizalayamamışsınız.Daha değişik fontlarla bu sorunu halledebilirsiniz.evet, hizalamada orta yol bulamadım..bikaç farklı font denedim, uyuşmadı,can kelimesini de çekip çekiştirmek istemiyorum.iyisi mi biraz daha kurcalayayım..
Sponsor Links |
3cü güzel elbette, ancak 2ci çalışmanın da biraz üzerinde dur benceyorum ve önerin için teşekkür ederim..
yılanları biraz daha Cve D harflerine benzetirsen sanırım güzel olur
ellerine salık
Tabiki 3 diyorum.. 1-2 gerçekten özensiz gözüküyor..teşekkürler..ya 1 ve 2 yukarıda bahsettiğim gibi adamların kafalarındaki taslak..Emeğine sağlık..
Öyleyse noramal bir karakterle yazıp.. karaketin asıl şeklini bozmadan yılan kafalarını harfe uygun çıkarmanı tevsiye ederim.. yılanı tamamen kendin yaratma derim..
Yılanlar bu kadar sırıtmasın ve daha ciddiyetli bir font kullan bu font basit olmuş(1. ve 2. çalışmalarda)hmm..anladım galiba..
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Tıp ve Sağlık Eğitimcileri Derneği Kurumsal Çalışması | selcuksa | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 2 | 13 Temmuz 2009 00:49 |
Sağlık.Net logo Çalışması | haliluzun | Logo Tasarımları | 15 | 07 Nisan 2009 14:02 |
sağlık dergisi logo çalışması | grafideal | Logo Tasarımları | 18 | 05 Ağustos 2008 23:02 |
sağlık ürünleri logo çalışması | byimaj | Logo Tasarımları | 9 | 31 Ocak 2008 11:53 |
sağlık ürünleri logo çalışması | arzuberlin | Logo Tasarımları | 0 | 25 Ocak 2008 13:02 |