Logo Tasarımları - SEYAL Mezunları Logo Çalışması ...
![]() |
SEYAL Mezunları Logo Çalışması
|
Sponsor Links |
Sponsor Links |
Slm. Öncelikle iyi çalışmalar dilerim. Anlattığına göre logo gayet amacına uygun olmuş. Lisenin adı ve tebeşir izleri konusunda "bbluee80"e katılıyorum. Benim küçük bi önerim olucak. "Tebeşir izi" lafı geçince aklıma logoyu yeşil ya da kara tahta üzerine tebeşirle yazılmış bi şekilde yeniden düzenleme fikri geldi. Bu durumda fontları ve renkleri de değiştirmen gerekicek tabi. Başka bi deyişle logoyu baştan yapıcaksınTeşekkür ederim selmanist. Fakat okulun renkleri bu. Okulun adı ise geri planda, bir nevi slogan niteliğinde orada daha ne kadar büyütülüp işin içine katılabilir ki. İlerleyen zamanlarda yuvarlak hatlı kombinasyonlar da deneyeceğim. Bir yerlere gelinmesi için ilk çalışmaydı.Ama bu sadece bi öneri. Önemli olan senin görüşün. Başarılar
![]()
Teşekkür ederim selmanist. Fakat okulun renkleri bu. Okulun adı ise geri planda, bir nevi slogan niteliğinde orada daha ne kadar büyütülüp işin içine katılabilir ki. İlerleyen zamanlarda yuvarlak hatlı kombinasyonlar da deneyeceğim. Bir yerlere gelinmesi için ilk çalışmaydı.Okulun renkleriyse bence de bunları kullanmak mantıklı. Lisenin adına gelince benim eleştirim okunabilirlik konusundaydı aslında. Farklı fontlar kullanarak da okunabilirlik problemini ortadan kaldırabilirsin diye düşünüyorum. Başarılar :smile:
![]() |
Etiketler |
calismasi, logo, mezunlari, seyal |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
logo çalışması bana ait kartvizit çalışması | ayşe özmen | Kartvizit Tasarımları | 3 | 24 Ocak 2009 15:49 |
logo çalışması | ayyyperisi | Logo Tasarımları | 21 | 22 Ocak 2008 09:17 |
Mersin İlköğretmen Okulu Mezunları Derneği | tabu | Logo Tasarımları | 6 | 15 Ocak 2008 11:29 |