Temel Tasarım İlkeleri - şimdi ben ne yapmalıyım? ...
![]() |
şimdi ben ne yapmalıyım?
|
Sponsor Links |
Çektiğiniz 14.000 tl fiyat içerisinden, basım, kağıt, mürekkep, ciltleme vs vs vs tüm masrafları çıkın, geriye kalan meblayı isteyin. Vermezlerse, sizde CD'yi vermeyin bu kadar basit... " Çivi çiviyi söker "...Katılıyorum
Sponsor Links |
önerileriniz için teşekkür ederim. ama sanırım iş elimde patlayacak. ben de harcadığım emeğimle kalacağım." Tecrübe " hatalarıma verdiğim isimdir deyişine inat, bir daha ki sefere bu tarz çalışmalara başlamadan önce kapora alınız...Müşteri kapora vermek istemiyorsa zaten niyeti anlaşılmış olacaktır... üzüldüm....
" Tecrübe " hatalarıma verdiğim isimdir deyişine inat, bir daha ki sefere bu tarz çalışmalara başlamadan önce kapora alınız...Müşteri kapora vermek istemiyorsa zaten niyeti anlaşılmış olacaktır... üzüldüm....haklısınız. babam da çok dedi de ben iyi niyetlerine, paramız yok dediklerine inanarak istememiştim. iş geçmişimdeki en acı ve en iyi tecrübe olacak benim için.
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Ne yapmalıyım ? | resuL* | Grafik Tabletler ile ilgili soru ve sorunlarınız. | 5 | 03 Aralık 2010 22:07 |
Ne yapmalıyım? | hgdesignr | Graficafe | 7 | 07 Temmuz 2010 21:44 |
FH de fontlarımı göremiyorum ne yapmalıyım ? | akabey | Freehand | 4 | 11 Ekim 2008 11:04 |
neden freehandde yapmalıyım? | tuğçe ece | Freehand | 9 | 17 Nisan 2008 16:18 |