Temel Tasarım İlkeleri - Tasarım hırsızlığı.. bence template...
![]() |
Tasarım hırsızlığı..
|
ikiside aynı hazır vektör kombinasyonunu kullanmış, sadece üstündeki yazıları değiştirmişlerHaklısın ama bukadarıda abartı değilmi?
belki de ikinci afişi yapan arkadaşda benim tasarımım çalışmış diye çıkar ortaya
burda hırsızlıktan çok hazırcılık var, zaten hazır kombinasyon vektörleri kullanan her arkadaş bu tür durumları göze almalı
Bence bunu yapan arkadaş hazır kombinasyon kullanmanın çok ötesinde bir iş yapmış. Dikkatli bakarsanız, Tristian'ın çalışmasını makinasına kopyalayıp, üzerinde düzeltmeler yaptığını hemen görürsünüz. Fakat çok amatör olduğu için bazı detayları gizleyememiş.çok güzel tespitler, tebrik ederim fakat, çok özür dilerim, tam anlayamadım da "hazır kombinasyon kullanmak" ne demek?
Mesela; "dj orhaner" yazan alanın alt tarafına dikkatlice bakarsanız Tristian'ın çalışmasındaki "DJ AKKIN"ın gölgesini göreceksiniz. Yine bunların altındaki bilgilerin olduğu bölümde de zeminde yapılan düzeltme ton farklarından açık seçik ortada.
afişten başka herşeye benzemişmesela neye benzettin?
![]() |
Etiketler |
hirsizligi, hırsızlığı, selam, tasarim, tasarım |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Sizce Güzel Tasarım mı? Uygun Tasarım mı? | By_Designer | Temel Tasarım İlkeleri | 0 | 11 Ağustos 2008 10:38 |
Tasarım Merkezi Tasarım Yapılır (bos vakıtlerı degerlendırmek) | St.ONe | Sonuçlanan İlanlar | 0 | 02 Kasım 2007 21:43 |