çok harika bir konu idi
açan ve yorum yazan herkese teşekkür ederim
işveren de çok önemli bir ayrıntı gerçekten.
Ben işe girerken sizlerin yaşadığı gibi yaşadığım sorunları patronuma aktardım ve ekledim bana bu tarz sorun çıkaracak adam getirirseniz 1, 2, 3 tamammm derim dedim.
Yaklaşık 10 aydır çalıştığım yerdeyim.
Sonuç mu taahhütler yerine getirilmediği için işten aysonu ayrılıyorum.
Bunu bizzat işverene nedenleri ile belirttim.
Bir ekleme de yapayım freelance yapılan işlerim herzaman işyerindekilerden güzel oluyor.
Nedeni ise her değişiklik için ücret talep etmem ve tasarımı yaparken yanıma gelip şunu şuraya bunu buraya diyen birisi oturmaması. Ayrıca müşterinin bakış açısı da çok önemli gerçekten. Son müşterim ile çok iyi anlaştık ve 3 aydır birçok tasarımını free olarak yapmaktayım. Tek bir değişiklik talebi olmadığı gibi içime en çok sinen çalışmalar da onun işleridir. Kendisi eğitimli birisi olduğunu çok net belli ediyor. Benden iş isterken en ufak ayrıntısını bile iletiyor ve tek seferde iş bitiyor. Hepimize böyle müşteriler nasip olur inşallah.
ben deveyi güdemedim ve bu diyardan gidiyorum. Patronu artık seçme devrine geçtim. Ya işi çok iyi bilen ya da hiç bilmeyen bir patronum olsun isterim. Bilen gereksizleri eler, bilmeyen ise gereksizleri eletir; ama orta derecede bilen herşeyi bildiğini sanan herşeyi bilenden daha fazla bilgi çöplüğünde iken, hiçbirşeyi bilmeyenden çok daha geridedir.
Benim görüşlerim bunlar.
Buradan reklam olsun olmasın umrumda değil "Gonca kreşlerine" tüm kötü dileklerim gitsin.
"Cemaat"ı kullanarak, din istismarı yaparak ama çalışanlarını 2 yıl bulgaristanda sigortalı gösterip Türkiye'de 1 ay askerlik yaptıran vs vs vs

sonu gelmez. Beyfendi(kendisi ankara yöneticisi olur) bana oturup işi öğrettiğini, kendisi yapsa daha iyi yapacağını vb. bir çok aşağılayıcı ifade ile bana zamanında (2 yıl kadar önce) çok baskı kurdu. O an işverenime bay bay dedim.
ve yine ağustosa girerken aynı şeyi demekten memnuniyet duyuyorum.
Bir süre free çalışmaya karar verdim. Umarım hayırlısı olur.