Logo Tasarımları - toz perisi logosu için değerlendirmlerinizi bekliyorum. ...
![]() |
toz perisi logosu için değerlendirmlerinizi bekliyorum.
|
Sponsor Links |
Sponsor Links |
Kızmayın ve yanlış anlamayın ama baya bi bağımsız olmuş
Öncelikle logoyu bir kenara bırakıp biraz araştırma yapmakta fayda var, araştırma içinde öyle uzağa gitmeye gerek yok, forum bünyesindeki çalışmaları incelemek-logo olma vasfına sahip çalışmaların ne gibi teknik ve estetik özellikler içermesi gerektiğini araştırmak önceliğiniz olmalı...
Daha vektörel olmalı, hatları daha net ve belirgi olmalı...
Önce araştırma ,sonra uygulama yapmanız gerektiğini düşünüyorum...Tabiki şahsi fikrim..
İyi çalışmalar...
özür dileyerk söylüyorum pek logo gibi olmamş çizgi film gibi bişi olmuşgerçekten arkadaş herşeyi gayet net anlatmış
vektörel bir programda yapman dha doğru olur.
peri çubuğu fikrin güsel üzerinde çalıssan renkleri değiştrsen daha belirgin bi halde yapsan yıldızlr olmasada başka bir şey mesela temizliği hatrlatacak peri çubuğunla uyumlu bişi olsa güsel olur...
emeğine sağlık...kolay gelsin
Sponsor Links |
![]() |
Etiketler |
bekliyorum, degerlendirmlerinizi, icin, logosu, perisi, toz |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Arkadaşlar bana eczacılık logosu lazım yardımlarınızı bekliyorum | abicer | Vektörel | 7 | 08 Haziran 2013 08:37 |
1000A REKLAM Logosu Yorumlarını bekliyorum | bolugrafiker | Tabela, Billboard, Raket Pano Vb. | 29 | 26 Ocak 2009 23:34 |
Kitabevi ve yayınevi logosu (Değerlendirmelerinizi bekliyorum..) | olc | Logo Tasarımları | 7 | 24 Eylül 2008 23:05 |
Su Perisi | LuNaTiC | İllüstrasyon Çalışmaları | 7 | 19 Ağustos 2008 15:16 |