öncelikle elerine sağlık ve başarılar dilerim. çalışman üzerinde bence biraz daha çalışmalısın. bence bütünlük üzerinde yoğunlaşmalısın.herşey parça parça göründüğü için etkiyi de azaltmış. ayrıca katmanlar çok belli oluyor. tabi bunlar şahsi düşüncelerim iyi şanslar...
Düşünce ve tasarıma sözüm yok güzel görünüyor ama yine vurguluyorum her zaman da söyleyeceğim önce Türkçe...
Türkçe' de soru ekleri ayrı yazılır, lütfen dikkat edelim imla kurallarına ve özellikle böylesine yarışma amaçlı yapılmış bir çalışmada daha fazla önem kazanmalı bence.
yarışmaya katılan herkese başarılar...
ama burada serbest bir çalışma yapmıyoruz o yüzden imla kurallarına dikkat ediniz. afiş sadece görseliyle değerlendirilmeyecek. unutmayın!
yarışmaya katılan birçok garfikte aynı sorun var.. Soru ekleri ayrılmıyor, iyelik ekleri ayrılmıyor vs. vs.. roxelana ya katılıyorum iş sadece görsellerde değil.. Bu afişin seçildiğini ve bir yerlere asıldığını düşünün lütfen.. Türkçemiz'e sahip çıkalım...
yarışmada başarılar
Grafik sanatından anlamam.Ancak güzel tasarımlarınıza kanaat edinme amaçlı bakıyorum.Ortaya çıkardığınız eserler harikulade.Bunları seyretmek bir zevk.Sadece imlâ yönünden gözümü tırmalayan aksaklıkları söyleyebilirim.Elbette yüksek müsaadenizle.Üçüncü çalışmanızdaki Herşey bizim elimizede
elimizde olacak.Aynı tasarımda diğer arkadaşların belirttiği gibi soru takısı olan "mi" ayrı yazılır.Gerisi için ellerinize sağlık.Herkes gibi ben de beğendim.