Kartvizit Tasarımları - Yalıtımcıya yaptığım kartvizit ...
![]() |
Yalıtımcıya yaptığım kartvizit
|
Sponsor Links |
üstteki kıvrımlı kırmızı çizgi yerine beyaz ya da mavinin tonundan bir çizgi olabilirbende aynen katılıyorum size
alttaki kırmızı çizgiyi de tamamen kaldırıp, isim ve telefon numarasını da biraz küçük yazarsanı sorun çözülecek gibi..
kolay gelsin
üstteki kıvrımlı kırmızı çizgi yerine beyaz ya da mavinin tonundan bir çizgi olabilirbir dahakine düzeltiriz , baskıya gitti artık
alttaki kırmızı çizgiyi de tamamen kaldırıp, isim ve telefon numarasını da biraz küçük yazarsanı sorun çözülecek gibi..
kolay gelsin
Sponsor Links |
ya bu kartlara resim koyma alışkalığı nereden çıktı anlamıyorum ??? ne olacak 5 lıraya kart olursa resimde konur öyle yaNe zararı varki resmin?? 10 tl ye tasarlıyorum en az, o da sürekli çalıştığım matbaacı olduğu için![]()
kardeş yanlış anladın .. lafım sana değildi bu alışkanlık nereden çıktı diye söylendim...Biraz daha tanınıyım inşallah o dediğin fiyatlardan vereceğim fiyatları. Ama Ankarada çok kaliteli iş yapıp benim verdiğim fiyatları verenlerde var. Piyasa meselesi, toplam masrafı 20 tl olan kartın sadece tasrıman 20 tl demek , müşteriye kabul ettirmek?
kuaför ve köftecilerle başladı bu furya sonra bu hale geldi klasını yıtırdi... eskiden kart dediğin kurumsal kimlik ti şimdi tel adres ve kaat kart bıle degıl ... ben zamanında şu an türkiyenin en kaliteli maybasında çalıştım .. ve işlerimi onlara yaptırıyorum ... kalite asla değerini yitirmez.... benim uzuldugum şey neden 10 tl ye yapasın ...20 tlye yap ama kalite ifadelensin neyse kusuruma bakma sen benim ...
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
bi veterinere yaptığım kartvizit | grafix .d | Kartvizit Tasarımları | 15 | 04 Şubat 2011 16:16 |
kendime yaptığım kartvizit | alligatör2004 | Kartvizit Tasarımları | 7 | 28 Aralık 2010 23:03 |
fşahinoğlu Kartvizit kendime yaptığım kartvizit | aspirin_00 | Kartvizit Tasarımları | 7 | 31 Aralık 2009 18:25 |
boş zamanımda yaptığım kartvizit çalışmaları | bluecrab | Deneme Çalışmalar | 4 | 09 Nisan 2009 11:05 |