Bitkisel.net Logo Tasarım Yarışması - Yarışma hakkında sormak istedikleriniz. ...
![]() |
Yarışma hakkında sormak istedikleriniz.
|
Böyle bir sitede böyle bir istek karşısında olduda grafiker arkadaşların yapıp gönderdiği logo beğenilip daha sonra kendisine dönülmediğini, logo değiştirilip kullanıldığını, vs. aklımıza gelen herhangi bir istenmeyen durum yaşandığını düşünürsek, Türkiye'de namı duyulmuş bu site neden kendine böyle bir kötülük yapsın ki? diye düşünmemiz de gerekmiyor mu?bu yorumu kendi adıma cevaplamak istiyorum
Yani aklımıza gelen herhangi olası bir durumun bize vereceği zarar ile bu sitenin kendine vereceği zararı kıyaslarsak konusu bile açılmamalıydı diye düşünüyorum.
Fakat ben yorumları tek tek okuyup genel olarak bir yorum yapma çabası içerisine girmiştim. Kişisel bir mesaj yazmadım yanlış anlaşılmasın.anlıyorum sizi demek istediklerinizi de ama 5 parmağı 5i bir olsa hiçbirşeyin tadı tuzu olmazdı. bu da benim ya da öbürünün doğrusu. katılsanızda katılmasanızda. ayrıca güven sorunu değil "neden sorusu" var ortada nedeni aradım ve buldum. bu kadar. (:
Tabiki sorular sorulacaktır ancak ortada bir güven sorunu sezdiğim için mantıklı düşünüp mantıklı hareket etmek için birde şu açıdan bakın demek istedim.
Bu arada konusu bile açılmamalıydı derken tartışma konusundan bahsetmek istedim.
Böyle bir sitede böyle bir istek karşısında olduda grafiker arkadaşların yapıp gönderdiği logo beğenilip daha sonra kendisine dönülmediğini, logo değiştirilip kullanıldığını, vs. aklımıza gelen herhangi bir istenmeyen durum yaşandığını düşünürsek, Türkiye'de namı duyulmuş bu site neden kendine böyle bir kötülük yapsın ki? diye düşünmemiz de gerekmiyor mu?Arkadaşlar yersiz bir tartışma meydanına düşmüş hissettim kendimi. Sanki Grafikerler.net'ten mi çıkacak ödül parası? Burada amaç Sitenin adı gereği ustalar elinden bir logo istenmesi ve gereğinin yapılması. Bu bizler için fırsat. Ama uzantı ne istenirse istensin , çok mu zor bu uzantı ile göndermek? Eğer güvenciniz yoksa göndermeyin. Burası Grafikerler.net. Buranın üye sayısı bir kasaba nüfusuna denk geliyor. Kusura bakmayın ama bu kadar ezik değil bu site. Ben katılma tarafı değildim ama bu tartışmanın ardından katılmaya karar verdim. Tek çalışmayla olsada.
Yani aklımıza gelen herhangi olası bir durumun bize vereceği zarar ile bu sitenin kendine vereceği zararı kıyaslarsak konusu bile açılmamalıydı diye düşünüyorum.
![]() |
Etiketler |
2500 tl ödül, grafik tasarım yarışması, grafiker forum, grafikerler forum, grafikerler yarisma, logo yap, logo yarışması |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Yarışma hakkında sorularınız | Hezarfen | Organik Tarım Grafik Tasarım Yarışması | 72 | 19 Şubat 2010 17:29 |
yarışma afişi | dreamsantana | Afiş Tasarımı | 10 | 09 Ağustos 2008 23:39 |