Kartvizit Tasarımları - yeni kartvizit tasarımım ...
![]() |
yeni kartvizit tasarımım
|
Sponsor Links |
yaypan ?? Bu firma nedir necidir ? firma ünvanınıda kullanmak gerek sanırım bi yerde ? Onun dışında, tel ve fax ibaresinin adresten birazdaha belirgin olsun diye bold olabilir. Şahısın ünvanınıda isimden ince yapsak daha hoş olur diye düşünüyorum..
Estetik adına bir şey göremedim..eğer beğenmediyseniz bunu söylemenin daha iyi ve dolaylı yolları var arada bir kullanın teşekkürler..
Dolayısıyla biraz daha araştırma yaparak bilgi dağarcığını genişletmeni öneririm..
Kolay gelsin..
Sponsor Links |
yaypan ?? Bu firma nedir necidir ? firma ünvanınıda kullanmak gerek sanırım bi yerde ? Onun dışında, tel ve fax ibaresinin adresten birazdaha belirgin olsun diye bold olabilir. Şahısın ünvanınıda isimden ince yapsak daha hoş olur diye düşünüyorum..https://i.imgur.com/wtFiL.jpg
eğer beğenmediyseniz bunu söylemenin daha iyi ve dolaylı yolları var arada bir kullanın teşekkürler..Yavrucum sorun benim beğenip beğenmem değil senin bu işi öğrenip öğrenmemendir..
Yavrucum sorun benim beğenip beğenmem değil senin bu işi öğrenip öğrenmemendir..''Yavrucum'' önce konuşma şeklinizi düzeltmelisiniz..
Kaldı ki bunu oldukça açık ifade ettim, ha daha dolaylı istiyorsun madem bir daha ki öyle olur :wink:
''Yavrucum'' önce konuşma şeklinizi düzeltmelisiniz..Oldu bil şekerim :wink:![]()
Oldu bil şekerim :wink:çok labalisiniz.. Yaş 30 ama sonuç ortada.
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
yeni tasarımım | max1299 | Web Tasarımı | 10 | 14 Şubat 2012 15:17 |
yeni tasarımım | kralamasya | Afiş Tasarımı | 3 | 17 Şubat 2010 23:30 |
Pronsa Yeni Tasarımım | Dexoy | Web Tasarımı | 11 | 08 Haziran 2009 15:18 |
Yeni Tasarımım | Localbilisim | Web Tasarımı | 5 | 18 Ağustos 2008 13:28 |