Logo Tasarımları - Yıldırım Kimya ...
![]() |
Yıldırım Kimya
|
Sponsor Links |
Firmanın ismi balon kimya olsaydı yeterli olabilirdi ama yıldırım olduğu için ismine yakışır şekilde daha sert bi çalışma yapmalısın ve yıldırımın altında yazan "kimya ltd. şti." yi başlangıç ve bitiş olarak yıldırıma hizalaman daha ii olur.Kolay gelsin...güzel bi tespit yapmışsın,haklısın açıkcası balonlarla yıldırım kel alaka gibi duruyo bencede. fakat çizen arkadaşımızın bu konu üzerine mutlaka bir açıklaması olacaktır diye düşünüyorum
atomlardan esinlenerek yapılan bir logoya nasıl balon benzetmesi yaptınız anlamadım100% katılıyorum.
düşünce olarak mantıklı ama uygulamada zayıf kalmış bir logo tek renk olmasıda başka bir eksi tarafı
Sponsor Links |
atomlardan esinlenerek yapılan bir logoya nasıl balon benzetmesi yaptınız anlamadımBen hiç atom görmedim cahilliğime werin
düşünce olarak mantıklı ama uygulamada zayıf kalmış bir logo tek renk olmasıda başka bir eksi tarafı
"...açıkcası balonlarla yıldırım kel alaka gibi duruyo..."Tabikide sektöre göre logo yapılır ama firmanın ismini görmezden gelemezsin...Mesela aşağıdaki logoya bakacak olursan hem sektöre uygun hem isme uygun.Bizimde sölemek istediğimiz bu zaten...
Açıklamam: Benim şahsi düşünceme göre isime göre logo yapılmaz sektöre göre logo yapılır... Saygılar...
![]() |
Etiketler |
kimya, yıldırım |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Photoshop' ta Yıldırım Efekti | N/A8 | Photoshop | 7 | 16 Mart 2011 18:29 |
kimya ambalaj tasarımları | Ebru ANIL | Ambalaj Tasarımı | 5 | 17 Kasım 2008 18:06 |
''Kimya'' guaj boya çalışması | Jidota | Serbest Çalışmalar | 0 | 23 Şubat 2008 21:57 |
Kimya'' | Jidota | Serbest Çalışmalar | 0 | 23 Şubat 2008 21:52 |
yıldırım yapalım | UnKnOwNReaL | Photoshop | 0 | 24 Aralık 2007 14:12 |