Kartvizit Tasarımları - Yorumlara Göre Bastıracam... ...
![]() |
Yorumlara Göre Bastıracam...
|
Sponsor Links |
Okunması çok zor. Göz yoran bir çalışma olmuş.arkadaşa katılıyorum.
Font seçiminiz bir kartvizit için hiç uygun değil.
Yerli yabancı örnekleri araştırıp inceleyin bence.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ama benim amacım zaten herkesin okumasına gerek yok ben belli kişilere yani bi nevi bu işten anlayan bu fontu rahatlıkla okuyacak insanlara hitaben bastırmayı düşünüyorum zaten 500 adet bastıracagım o yüzden bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama yinede çok teşekkür ederim biraz daha degiştirecegim yerler var ama ben özellikle o örneklerdeki gibi degilde kendim bişeyler yapıp bastırmayı istiyorum örnekler bana hitap etcegini zannetmiyorum)
Sponsor Links |
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ama benim amacım zaten herkesin okumasına gerek yok ben belli kişilere yani bi nevi bu işten anlayan bu fontu rahatlıkla okuyacak insanlara hitaben bastırmayı düşünüyorum zaten 500 adet bastıracagım o yüzden bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama yinede çok teşekkür ederim biraz daha degiştirecegim yerler var ama ben özellikle o örneklerdeki gibi degilde kendim bişeyler yapıp bastırmayı istiyorum örnekler bana hitap etcegini zannetmiyorum)
Sponsor Links |
![]() |
![]() |
||||
Konu | Konu Bilgileri | Forum | Cevaplar | Son mesajlar |
Yenı logo calısmam yorumlara acıgım | soccer78 | Logo Tasarımları | 8 | 06 Şubat 2011 12:22 |
3 Adet Kartvizit Çalısmam Yorumlara acık :) | dogansezgin | Kartvizit Tasarımları | 4 | 08 Ocak 2011 01:09 |
Birkaç çalışmada benden...Bakalım yorumlara | jockerred | Deneme Çalışmalar | 2 | 17 Ekim 2009 20:51 |
calismalarimdan bazilari... yorumlara acik... | mangalda | Kitap kapağı, broşür, menü vb. | 20 | 06 Şubat 2009 08:08 |