Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar, okulum için yeni bir logo hazırlamaya karar verdik ve çalışmaya başladım. henüz net bir şey yok ama yaptığım taslağı sizlerle paylaşmak istedim. görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Bence farklı ve sıradışı fikirler üretmelisiniz.Bu tarz logolarda çark sembolü,meşale,atatürk silüeti neredeyse standartlaştı. Bu figürlere saplanıp kalmayın derim. Kolaylıklar diliyorum.
Bence farklı ve sıradışı fikirler üretmelisiniz.Bu tarz logolarda çark sembolü,meşale,atatürk silüeti neredeyse standartlaştı. Bu figürlere saplanıp kalmayın derim. Kolaylıklar diliyorum.
yorumunuz için teşekkür ediyorum. kullanılan figürlerin standartlaşması konusunda size katılıyorum. okul müdürümüzün de fikirleriyle oluşturmaya çalıştığım logoda meslek lisesi deyince hep aynı şeyler aklıma geliyo. sanırım ezber bozmam lazım ama nedense hep aynı şeylere takılıyorum. bu konuda biraz daha uğraşacağım.
çalışmalarımı yine paylaşacağım. yorumlarınızla destek olursanız çok sevinirim. teşekkürler. iyi günler...
kısa bir ara vermiştim hazırlıklara ve tekrar başladım ama hala aynı nesnelere takılıyorum. benzer bi çalışma daha. hala bi şeyler eksik. görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler...
arkadasım bu gibi konularda diğer arkadaslarında dediği gibi daha üretici olmalıyız bu gibi tasarımlar artık cok sabitleşti biraz daha yaratıcı olup okulunun farkını göstermelisin Farkını Göster