Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

100.yıl eml logo hazırlıkları

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba arkadaşlar,
okulum için yeni bir logo hazırlamaya karar verdik ve çalışmaya başladım. henüz net bir şey yok ama yaptığım taslağı sizlerle paylaşmak istedim. görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

100yillogo.jpg

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence farklı ve sıradışı fikirler üretmelisiniz.Bu tarz logolarda çark sembolü,meşale,atatürk silüeti neredeyse standartlaştı.
Bu figürlere saplanıp kalmayın derim.
Kolaylıklar diliyorum.

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence farklı ve sıradışı fikirler üretmelisiniz.Bu tarz logolarda çark sembolü,meşale,atatürk silüeti neredeyse standartlaştı.
Bu figürlere saplanıp kalmayın derim.
Kolaylıklar diliyorum.

yorumunuz için teşekkür ediyorum. kullanılan figürlerin standartlaşması konusunda size katılıyorum. okul müdürümüzün de fikirleriyle oluşturmaya çalıştığım logoda meslek lisesi deyince hep aynı şeyler aklıma geliyo. sanırım ezber bozmam lazım ama nedense hep aynı şeylere takılıyorum. bu konuda biraz daha uğraşacağım.

çalışmalarımı yine paylaşacağım. yorumlarınızla destek olursanız çok sevinirim. teşekkürler.
iyi günler...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Forumda bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar fikirleri ve yorumları ile size destek olacaktır.Bundan şüpheniz olmasın.

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kısa bir ara vermiştim hazırlıklara ve tekrar başladım ama hala aynı nesnelere takılıyorum. benzer bi çalışma daha. hala bi şeyler eksik. görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler...

cark.png

yada farklı bir atatürk resmi ...

cark1.png

Son düzenleme:

furkanakbs

🌱Yeni Üye🌱
arkadasım bu gibi konularda diğer arkadaslarında dediği gibi daha üretici olmalıyız bu gibi tasarımlar artık cok sabitleşti biraz daha yaratıcı olup okulunun farkını göstermelisin ;) Farkını Göster ;)

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hala uğraşmaya devam. okulumun farkını bir türlü gösteremiyorum. hep aynı şeyler:sweating:

carkn.jpg

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
İlk yaptığın benim hoşuma gitti ama biraz sıradan bir çalışma gibi duruyor.Elinize sağlık.

shnbrs

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yeni br çalışma daha.
hala arayış içindeyim...

taslak.jpg

yorumlarsanız sevinirim...

Cixmert07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3. Biraz Hoş GELDİ bana tabi deneye deneye en güzeline ulasıcaksın emin ol.

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logolarda Türk Bayrağı ve Atatürk silueti kullanımı bir zamanlar yasaklanmıştı!Zaten öyle simgelerin logolarda kullanılması bence de hiç hoş değil...