mevluteren
🌱Yeni Üye🌱
2 adet kurumsal çalışmam değerli yorumlarınızı bekliyorum

Logo hazır geldiyse kurumsalı nasıl oluşturuyorsunuz?
Kurumsal demek a' dan z' ye herşeyiyle bir bütün demek. Madem ortada böyle bir durum var logo bana aittir diye neden belirtmediniz?
2 adet kurumsal çalışmam değerli yorumlarınızı bekliyorum
![]()
HELTAŞ çalışmasında kullandığınız logo taklit.
![]()
oooo irem hanım bacrondları siz yaptınız yada hani 3 nokta ......
evet işte bu olay hepimiz baya bu konuda hassasız ama kullandığımız birçok şey dışardan alıntı fontlar dahilve sunumda kullandığım konsept den bile haberimiz var doğrusu bu konuda hassaslıktan ziyade lütfen samimi olalım
Her zaman özgünlükten yana olan birisi olarak, açılan konuya bu denli kırıcı yorum yapan tüm arkadaşların sitedeki çalışmalarını inceledim. Yorumlarıyla ahkam kesen arkadaşlarında kendi çalışmalarını birkez daha incelemelerini rica ediyorum.
Mevlüt Eren arkadaşımızın açıklamalar ya iyi okunmamış!!! ya da anlaşılmamış. Adam logoyu kendi yapmadığını söylüyo, arkadaşın biri logo yapmadan sen nasıl kurumsal kimlik yaparsın diyerek nerdeyse adamı idam ediyo. O zaman bundan sonra yapılacak tüm antetli kağıt, zarf, kartvizit, dosya vs. vs. tasarımlarını logonuzu tekrar tasarlamadan ben yapmam diyeceğiz. Adam ben logomdan memmunum kardeşim derse o zaman git logonu tasarlayan grafikeri bul ona yaptır diyeceğiz!!! ben bunu anladım, umarım yanlış anlamışımdır. Sunum konusunda da örnekler vermişsiniz ama lütfen dünyanın en büyük tasarım paylaşım sitelerine girin sunumlar 150-200 çeşitle birbiriyle benzerlik gösterir.
Burda Mevlüt Eren arkadaşımızın avukatlığını falan yapmak niyetinde değilim ama lütfen biraz daha yapıcı ve insanları rencide etmeyen yorumlar yapmalıyız.