Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

2011 Erzurum kış olimpiyatları logosu

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
Selam erzurum kış olimpiyatları logosu lazım oldu umarım mevcuttur iyi çalışmalr

Benzer konular

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆

Logo

index.htm

unvlogo.jpg

Resmi Maskot

masgot.jpg

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
teşekkürler sayın hocam vektör olarak da gönderirmisiniz ayrıca erzurum ve kıs olimpiyatları diye arattırdım ama bulamadım malesef

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu görselleri Erzurum valiliğinin web sitesinden aldım. Herşey google ile arama yapmakla olmaz.
Ayrıca sadece yardımcı olabilmek için baktım. Bende çizilmiş halleri yoktur. Teşekkürler.

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bir erzurumlu olarak söleyim maskot güzel logo dandik.. Daha güzel bi logo yapılabilirdi...;)

Arkadaşım (ne kadar bilgin var bilmiorum ama) kendini geliştirmek için bunların üzerinden çizebilirsin kaliteli resimler ben olsam öyle yapardım... Çoğu zaman öyle yapıyorum...

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir erzurumlu olarak söleyim maskot güzel logo dandik.. Daha güzel bi logo yapılabilirdi...;)

Arkadaşım (ne kadar bilgin var bilmiorum ama) kendini geliştirmek için bunların üzerinden çizebilirsin kaliteli resimler ben olsam öyle yapardım... Çoğu zaman öyle yapıyorum...

Uslubunuza dikkat etseniz iyi olur... nedemek "logo dandik"!!!!

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟

Dandik olan logo değil uslüp bence :anlamsiz::anlamsiz: