keysunra
🏅Acemi Tasarımcı🏅
3ds Max Uzmanıyım İş Arıyorum
Aranan Şehir: Bursa
Program/Seviye:
3ds Max İyi derecede
V-Ray İyi derecede
Photoshop Orta derecede
İş deneyimi ve içeriği: Yaklaşık olarak 8 senedir bu programlar ile tasarımlar ve modellemeler yapıyorum.Daha önceki çalıştığım yerlerde 3d modelleme ve tasarım bölümünde görevler aldım.
Çalışma şeklim tam zamanlı yada freelance olabilir.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Evli
Referanslar: ercandemirbas.blogspot.com.tr adresinde bazı örnek çalışmalarımı inceleyebilirsiniz. Konunun altına bazı çalışmalarımı ekleyeceğim.
İşle ilgili açıklama: Yaptığım iş iç mekan tasarım yapan firmalar yada mobilya imalatı yapan firmaların müşteriye imal edecekleri mekan yada mobilyaların imalata başalamadan bitmiş halinin 3 boyutlu gösterilmesidir.
E-posta: e_demirbas@mynet.com
Aranan Şehir: Bursa
Program/Seviye:
3ds Max İyi derecede
V-Ray İyi derecede
Photoshop Orta derecede
İş deneyimi ve içeriği: Yaklaşık olarak 8 senedir bu programlar ile tasarımlar ve modellemeler yapıyorum.Daha önceki çalıştığım yerlerde 3d modelleme ve tasarım bölümünde görevler aldım.
Çalışma şeklim tam zamanlı yada freelance olabilir.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Evli
Referanslar: ercandemirbas.blogspot.com.tr adresinde bazı örnek çalışmalarımı inceleyebilirsiniz. Konunun altına bazı çalışmalarımı ekleyeceğim.
İşle ilgili açıklama: Yaptığım iş iç mekan tasarım yapan firmalar yada mobilya imalatı yapan firmaların müşteriye imal edecekleri mekan yada mobilyaların imalata başalamadan bitmiş halinin 3 boyutlu gösterilmesidir.
E-posta: e_demirbas@mynet.com