Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acaba Ben Enayimiyim

onurcnkc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 aydır ufak bi ajansta çalışıyorum. Para yok iş yok diye bana üç beş atıyor. Ben normalde hayatta çalışmam bu şekilde ama iş bulamam korkusu yok degil acaba ben ne yapmalıyım. Karakterimden ödün vermeden çekip gitsem mi. Bu arada iş yapmıyorum degil. bazen pazar bile çalıştıgım oluyor.

Benzer konular

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Ödün vermemek seni tatmin edecekse bir de kokteyl al..
İnsanlar ödün vermekten korktuğu için sektör bu halde..

Hiç dikkatini çekti mi, hergün birsürü ilan açılıyor bu forumda, iş verenler kadar iş arayanlar da hatırı sayılır düzeyde..
İşveren ücret ödemediği için sürekli ilan tazeliyor. Keza çalışan maaş alamadığı için iş değiştiriyor.
Tabi buna grafikere yüklenen ekstra sorumlulukları da ekleyebiliriz.
Bunların yanı sıra işe hakim olmayanların piyasada cirit atması durumu vahim hale getiriyor. Vs. Vs..
Tam bir ironi aslında..

Bu tür insanlara prim verildiği sürece bu ironi devam edecektir..
Ayrıca ödün vermek için çirkef olmak gerekmiyor, çizginden kaymadan da sıyrılabilirsin, tecrübeyle sabit ;)

Kolay gelsin.. B|

Son düzenleme:

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Namuslular da namussuzlar kadar cesur olmalı...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

p9aPU.jpg

Fck diyerek çık git arkadaşım oradan..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çıkıp gitmeden önce hakkını almayı unutmasın yalnız ;)

Patronların(!) iyi niyeti suistimali, çalışanın iş yerini sahiplenmesi ile bu gemi yürümez.

Sektör değiştirip, sektörün gidin len buralardan dememe gerçekten çok az var :)

eytisim

🌱Yeni Üye🌱
Grafiker im diyen herkes grafiker olsaydı hepsi birbirine tasarım satmaya çalışırdı. bu iş artık 2 çizgi çekenin grafikerim demesine döndü. bir arada format atmayı bilen herkesin bilgisayarcıyım demesi gibi. bilgisayarcı ne demek acaba satış mı yapıyorlardı bilgi mi sayıyorlardı. bak kardeş bu branş geniş ve teknik bir branş. tavsiyem şudur kabiliyetinin olduğu kulvarda kendine güvenip geliştirdiğin bir yol var ise bu tarz (özellikle kurumsal olsun her köşe başı da matbaa ve baskı platformları ile doldu) yer ara yavaştan ama bu sürede olduğun yerden ayrılma derim...

graphicsdesigner

🌱Yeni Üye🌱
Bak kardeşim eğer sen yastığa akşam kafanı koyduğunda iş ile ilgili hiç bir kaygın yoksa ve kendini gerçekten yaptığın işte başarılı buluyorsan korkun ne? Çık git oradan bence. Bütün işverenleride aynı kefede tartmayalım çünkü hiçbir zeki iş veren kaz gelecek yerden tavuk esirgemez. Bence herşeyden önce kendine aynada bir bak eminsen kendinden 5dk durma orada derim.

ugur34maris

🌱Yeni Üye🌱
onur kardeşim gel birazda benle çalış. söz aynı şartları hatta daha iyisini sağlicam. mesela akbilin yarısı senden yarısı benden olur :D şaka bi yana bakkala girdiğinde 2 ekmek alırsın ve ekmeğin HAKKI olan parayı verirsin. Bunu verirkende ne pişman olursun nede yargılarsın. Peki bakkalcıya 2 ekmek karşılığı 1 ekmek parası ödesen bakkalcı ne yapar ? Peki sen 2 ekmek aldığında bakkalcı senden 4 ekmek parası istese zoruna gitmez mi ? İşte burda HAK devreye giriyo. Ne sen bakkalcıya muhtaçsın nede bakkalcı alacağın 2 ekmeğe muhtaç. Hakkını almadığını düşünmekle , bakkalcının seni kazıklamasını düşünmek aynı şey. Bırak kazık yemeyi git ekmeğini başka bakkaldan al !

graphicsdesigner

🌱Yeni Üye🌱
onur kardeşim gel birazda benle çalış. söz aynı şartları hatta daha iyisini sağlicam. mesela akbilin yarısı senden yarısı benden olur :D şaka bi yana bakkala girdiğinde 2 ekmek alırsın ve ekmeğin HAKKI olan parayı verirsin. Bunu verirkende ne pişman olursun nede yargılarsın. Peki bakkalcıya 2 ekmek karşılığı 1 ekmek parası ödesen bakkalcı ne yapar ? Peki sen 2 ekmek aldığında bakkalcı senden 4 ekmek parası istese zoruna gitmez mi ? İşte burda HAK devreye giriyo. Ne sen bakkalcıya muhtaçsın nede bakkalcı alacağın 2 ekmeğe muhtaç. Hakkını almadığını düşünmekle , bakkalcının seni kazıklamasını düşünmek aynı şey. Bırak kazık yemeyi git ekmeğini başka bakkaldan al !

Uğur kardeşim verdiğin misale katılıyorum bundan daha öz bir anlatım şekli olmazdı.

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
İşkur a şikayet dilekçesi vermenizi öneririm, yoksa hem sizi hemde sizden sonrakileri dolandırmaya devam edecektir.
Ayrıca sana kötü referans olurum, beni şikayet edersen kimse sana iş vermez gibi kelimelere inanmayın, zira bir dolandırıcının tek tanıdığı ya dolandırdığıdır, yada meslektaşları, zaten onların yanında da çalışılmaz :)