Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Açık ögretim grafik tasarım

drnone

🌱Yeni Üye🌱
MYÖ 2 cı sınıf grafık tasarım ögrencısıyım 4 senelık tamamlamak için gorusmeler yabtım ve acık ogretım grafık 4 senelık tamamlama gıbı bır durum varmıs yanı 3 cu sınıfa gecebılmek ıcın sınav oluncakmıs öss gırmeye gerek yokmuş ve sınavı gecersem 3 ten baslama durumu var .. BU gorusmeyı AÖF brosu ıle yabtım ama ınsanın içinde gene süphele kalıyor tabe bu konu hakkında net bılgısı olan varsa yardım edebılırmı .tesekkurler ....

Benzer konular

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Konu açılalı çok olmuş ama bu konuya cevap vermek istedim;

2 yıllık yüksekokullardan mezun olduktan sonra bölümlere göre, açıköğretimlerin bazı lisans programlarına geçiş yapabilirsiniz. Genel olarak işletme ve iktisat bölümlerine bir çok programın geçiş hakkı vardır.

Grafik Tasarımı mezunlarının da sadece iktisat ve işletme lisans programlarına katılma hakları vardır. Bunun için;

Mezun ya da mezun olabilecek durumda olan 3. sınıf öğrencilerinin DGS 'ye kayıt olmaları gerekmektedir. Geçiş yaptıktan sonra intibak döneminde 2 yıl boyunca almadığınız fark derslerini almanız gerekmektedir. Bunlardan (Bazı üniversitelerde farklı olmak üzere) 2 tanesinden kaldığınız zaman üniversiteden ilişiğiniz kesilir.

2009 DGS başvuruları 11 Mayıs-20 Mayıs tarihleri arasında yapılacaktır.
DGS'ye katılacak diğer arkadaşlar için şunu belirteyim ; henüz ösymnin yaptığı basın duyurusuna göre tercihler artık sınav sonuçları açıklandıktan sonra yapılacaktır.

Basın duyurusu

Başarılar dilerim. :)