Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acil*** spor mağazamızın sitesi yenilenecektir. Web tasarımcı aranıyor

Hanzolo

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,

Ekstrem sporlar üzerine yoğunlaşan mağazamızın websitesi yenilenecektir. Hemen çalışmaya başlayabilecek arkadaşların referanslarını ve talep ettikleri ücretleri bildirmeleri rica olunur.

Teşekkür ederiz.

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

author

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İletişim bilgilerinizi verirseniz, referanslarımızı gönderebiliriz.

kvas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar,

Ekstrem sporlar üzerine yoğunlaşan mağazamızın websitesi yenilenecektir. Hemen çalışmaya başlayabilecek arkadaşların referanslarını ve talep ettikleri ücretleri bildirmeleri rica olunur.

Teşekkür ederiz.

Şu an bulunan sitenize link ve yenileme isteklerinizi email olarak belirtirseniz size yardımcı olabilirim. (referanslarıma link vererek ve fiyat teklifinde bulunarak...)

kvash75 [at] gmail [dot] com

ugurceven

🌱Yeni Üye🌱
ilanınız ile ilgileniyorum...ugurceven@gmail.com adresınden bana ulasarak işin detaylarını gorusebiliriz...en kısa surede gorusmek dilegiyle hoscakalın

kicker0707

🌱Yeni Üye🌱
Selam,
İlanınızla ciddi bir şekilde ilgileniyorum. 1987 yılından bu tarafa grafiker olarak çalışıyorum. Corel, Freehand ve Adobe Photoshop'a çok iyi derecede hakimim. Mesleğin ilk 8 yılı Ankara'da Türkiye Gazetesi'nde Sayfa Sekreteri olarak hizmet verdim. Ayrıca, son 10 yıldır, profesyonel olarak websitesi yazıyorum. Reklam Ajansım vardı, kapattım piyasaların tutarsızlığından. son 6 Aydır evden çalışıyorum.

İLHAMİ BEGEN (Antalya'dayım)
Tel: 0532 445 61 68
msn: ilhamibegen@hotmail.com

volkan16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba,

bana volkister gmail.com adresinden ulaşabilirseniz site adresini ve isteklerinizi gönderirseniz değerlendirip fiyat teklifi gönderebilirim. Referanslrım ile birlikte

İyi Çalışmalar Dilerim

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Merhaba,

4 Grafik Tasarımcı,1 Yazılımcımız ile istenileni fazlasıyla çıkarabilecek kapesitede olduğumuzu belirtmek isterim.Referans çalışmalarımız mevcuttur.

İletişim:

Tel: 0545 894 31 42

e-posta: fourajans@hotmail.com

Hanzolo

🌱Yeni Üye🌱
Doğa sporları tasarım işleri için Freelancer aranıyor (banner, logo, broşür..vs)

Yeni işler çıktıkça bağlantıya geçebileceğimiz, uyumlu, işleri zamanında teslim edebilen, photoshop cambazı bir freelance tasarımcı arkadaş bakıyoruz.

Ağırlıklı olarak ekstrem sporlarla alakalı deli dolu, enerjik, canlı, biraz da agresif havası olan çizimlere ihtiyaç olacak. Şu an için markamızın yazılış şekli, online yada baskılı katologlarımız için tek resimlik bannerlar, belki bir kaç illüstrasyon çizimlerine ihtiyaç olacak. Ayrıca illustrator kullanabilen ve flash banner hazırlayabilenler bizim için artıdır.

Anlaşacağımız arkadaşın hemen çalışmaya başlayabilmesi ve referanslarının hazır olması gerekmektedir. İlgili arkadaşlar snowboardcu (at) ymail.com adresine email atarak yada msn'e ekleyerek başvurabilirler.

Teşekkür ederiz.

c4d

🌱Yeni Üye🌱
Selamlar,

grafik, 3D modelleme, animasyon, web tasarımı, motion graphic konularında 20 yıllık deneyimim var. Sizede a'dan z'ye hizmet verebilirim. info@cefspace.com ' a mail atabilirsiniz.