Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Acil yardım - infiniti fy1504c 160lık

volkannetgrup1

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaslar kolay gelsin öncelikle iyiki kurulmus bir sayfa biz yeni makina aldık yaklaşık olarak 3 ay önce
infiniti fy1504c 160lık

baskıda netlik oranını yukseltınce 0.3 mm gibi iz yapıyor 3 tane anlayan arkadaş geldi biri boya dedi boyayı degiştrim sk4 aldım

bbiri kafa dedi kafayı degiştrdm ama halen aynıı hic bir degişme yok

yardımlarınız icin tşk ederm

Benzer konular

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba öncelikle hayırlı işler dilerim sorununuzu okudum teknik servis değilim reklam sektöründe bir ticarethanem var ve makinalarla da yaklaşık 12 yıldır uğraşıyotum ona dayanaraktan söylüyorum netlik demişsiniz bu hasas ince ayarlardan olmalı iz yapma sorunu hasas ayarlara baktınızmı bazılarında kalibre diye bazılarında varyasyon (variation) diye söylenir kafa ve boyadan dolayı bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum boşuna masrafa kalkışmışsınız durum makina ile kullandığınız program arası ayar ince hasas ayar olduğunu düşünüyorum kolaylıklar dilerim umarım yardımcı olabilmişimdir.

dediğiniz izi her iki pas arası yapıyor ise hasas ayarlarında bir sorun var demektir.

volkannetgrup1

🌱Yeni Üye🌱
tşk

öncelikle tşk ediyorum ama nasıl yapılır o ayar hakkında bılgım henuz yok yardımcı oldugunuz için tekrar saolun

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
sayın meslektaşım kafalarınız kesme yapıyor mu? test aldığınızda voltaj ayarlarından kaynaklanıyor yani kafa ısıları belli bir sıcaklığa ulaşmadıkları için kesme yapıyor ve bu baskınızın kalitesini engelliyor ve ince ayar da yapılması gerekiyor anlayanlar bunu nasıl anlamamış sorun belli ki :) makinayı aldığınız servisle görüşürseniz daha iyi yardımcı olurlar ne programı kulandığınızı bilmiyorum ayrıca her programın işleyişi farklı dediğim gibi sorununuz rica ederim bu problemleri ben de yaşadım sıkıntılı bir durum olduğunu bilerekten gördüğüm yazılara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

volkannetgrup1

🌱Yeni Üye🌱
Elden aldım herhangi bir servis bilmiyorum infiniti rip kullanıyrm kafalarda tıkanıklık az nasıl az bir tane ortalama icinde eeksıklık var

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
pınar hanım bu konular hakkında 2. msjınız. Lütfen daha fazla bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
Elden aldım herhangi bir servis bilmiyorum infiniti rip kullanıyrm kafalarda tıkanıklık az nasıl az bir tane ortalama icinde eeksıklık var

Kolay gelsin.

öncelikle infiniti makina için kalibre ve baskı ayrı programlardır.
1.si kafaları tek bir hizaya almalısınız daha sonra
bilgisayarınızda C:/ içinde TRY isminde bir klasor vardır. bu klasordeki .exe dosyası ile bağlantı programını çalıştırıp 1 pass olarak ayarlamanızı yapıp bı-dırectıon kapatıp tek taraflı ayar yapmanız gerekır. her renk için tek tek.
daha sonra 2 renk olarak kalibre etmelisiniz.
Yani anlayacagınız bu iş için profesyonel desteğe ihtiyacınız olacaktır