Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konu başlığı hatalı sisteminizde ciddi bir sorun olabilir zaten mesajda onu söylüyor "onarılamaz,kurtarılamaz " gibi düz photoshop açarken mi alıyorsunuz hatayı yoksa sadece bir psd dosya felan açarke mi onuda belirtirseniz daha fazla yardım eden çıkar
Sadece photo shop açılırken hata veriyorsa diğer programlarda hata yoksa program cd niz de mevcutsa kaldırıp yükleyin ( benimde başıma geldi tekrar kurdum sorun kalmadı) program cd niz yoksa sistemi geri bir tarihe alıp deneyebilirsiniz ne biliyim seçim sizin ben bunlala sonuç aldım ama sisteminiz ne durum da onu bilemem geçmiş olsun umarım düzelir...
benm başımada geldi photoshop dosyasının kurulu olduğu yerde harddiskimde badsector olduğu için açılmadığını anladım.farklı sürücüye yükleyerek sorunumu hallettm.en kötü halde başınıza bu gelmiş olabilir umarım bu başınıza gelmemiştir.çok ciddi bir problem değil gibi gözüksede çok acısını çektim yalan yok.geçmiş olsun photoshopsuz yaşamak zordur bilirim yeniden kurmak sorununu çözmezse farklı bir sürücüye kurmayı dene kolay gelsin...
Sorun olalı çok zaman geçmiş ama ihtiyacı olan biri olur ilerde sanırım ^^