Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Adobe Illustrator denemelerim Takvim

Nanefu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar merhaba

Öncelikle ben illustrator bilmiyorum. daha yeni (2 gün oldu) öğrenmeye başladım. Ve burda anlatılan derslerden yola çıkarak birşeyler yapmaya çalıştım. Çoğunun anlamını bilmeden yaptım .Yani prof. değilim :) Ben kendim için takvim yapmak istiyorum. rengarek bir takvim. ilk ayını yaptım. Eminim bir sürü hata ve eksikler vardır... Sizden ricam bu ocak ayına bakarak eleştirilerinizi yapıp, nasıl daha güzel olabileceği konusunda fikir verirseniz çok sevinirim.

ocakkn7.jpg

Bu arada konunun nereye açılacağını bilemediğimi için buraya açtım.

o kadar mı kötü :(

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
O kadar kötü değil de...

Forumda "İlk Çalışmam" diyebaşlık açarsanız ilgi görmemesi normaldir ki bu durum zaten kurallarımıza göre bir kural ihlalidir.

Başlığınız çalışmanız hakkında kısa bilgilendirici kelimelerden olmuşmak zorundadır.

Büyük bir gazete düşünün. İşe yeni başlamış bir haber muhabiri mükemmel bir konu yakalamıştır. Ama başlığı:

İlk haberim....

Olsa sizce o gazete o gün kaç adet satar? Umarım kurallarımızı daha dikkatli okursunuz. Bence okuyunuz ki forum içersinde nasıl davranılşır nasıl konu açılır nasıl mesaj yazılır gibi konularda da size yarayacak bilgileri edininiz...

İyi forumlar.

Not: Başlığınız tarafımca değiştirilmştir.

Nanefu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Peki.. Tşk Ettim Volkan ....

Angelus884

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk çalışmanız olmasına göre gayet başarılı bir çalışma . eksikler varmı derseniz ilk gözüme çarpanlar renk uyumu , zemin rengi ve boşluklar ve objelerin birbirine göre mesefesi gibi şeyler. ama dediğim gibi güzel bir çalışma elinize sağlık :)

Nanefu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hımmm... Çok tşkler... : )