Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afiş çalışması

madgraf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Okuldaki bir proje için afiş hazırladım ve sizinler paylaşmak istedim.Konum açlıktan ölmek üzere olan hayvanları insanlara anlatıp bir nebzede olsa bu konuda düşündürebilmek.Yorumlarınızı bekliyorum benim için çok önemli yorumlarınız:)
98049565hb8.jpg

Benzer konular

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Anlatmak istediğin şey çok net değil... Virgülden sonra ara vermemişsin dikkat! Biraz daha uğraşırsan güzel bişi çıkacağına eminim... Emeğine sağlık...

N/A8

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel bir görsel olmuş ama açlıktan ölen hayvanlardan çok, x-ray dan geçen köpeklere benzemiş bunlar.

Yani ben bir mesaj alamadım afişten, üzgünüm.

Son düzenleme:

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
aynen, hürreme katılıyorum.röntgen filmi sonucundaki vücut yapısına benzettim ben. zayıflık babında bi bağlantı kuramadım. ama objelerde biraz oynanırsa ve yazılı metin biraz daha açık,net yazılırsa sonunun çözüleceğine inanıyorum. elinize sağlık
kolaylıklar dilerim

hakkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hakkanarslan.blogspot.com
Öncelikle bir proje hazırlarken biraz ön çalışma yapmak gerekir.
Konun açlıktan ölmek üzere olan hayvanlar ama çalışman yanından bile geçmiyor. ( köpek silüyeti=siluet hariç) Tavsiyem en kötü biraz sokağa çık ve sokaktaki başıboş hayvanları incele
slogana hiç girmek istemiyorum bile ...
kolay gelsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

madgraf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkese çok teşekürler.Okul için hazırlanan projelerde genel bakıldığında kafamdaki düşünceleri tam olarak yansıtamıyorum çünkü hocanın begenisine uymadığı zaman değişmek zorunda kalıyor.Aslında çok farklı düşüncelerim fotograflarla anlatılabilicek düşüncelerim vardı ki ama uygulayamadan red edildi.Benimde içimde,artık fikir üretmekten sonuç olarak fikirsizliğe dönüştü bu proje.Ayrıca bu projeye başlamadan önce diyemiyeceğim çünkü yıllardan beri hayvanlar ilgi alanıma girer,sokaktaki hayvanlar olsun barınaktaki hayvanlar olsun yaşadıkları koşullarda hakkında geniş çaplı bilgim vardır.Konuyu seçmemdeki amaç da onları sevmem insanların duyarsızlığına biraz olsun çare olmaktı.Herkese teşekürler tabiki çalışmaya devam edeceğim en azından hocamız onaylıyana kadar .Eleştirelenizi dikkate alacağım tekrar herkese teşekürler.:)

cizimci

🌱Yeni Üye🌱
Hürrem e katılıyorum gereken mesajı verememişin....
Zayıflık ya da açlık ile alakalı bir durum hatırlatmıyor...